Blast Mouse

Pressemelding fra Sandberg 13. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Blast Mouse for gamere

Ved første øyekast kan det se ut som om at den er gått i stykker. Men det er ikke tilfellet! Den er akkurat som den skal være.

Sandberg Blast Mouse er et av de første produktene i den nye EsportsEquipment-serien fra Sandberg. En serie som byr på supergode gamingprodukter til overkommelige priser.

Blast Mouse har også en prislapp som ligger langt under de etablerte gamingmerkene. Musen er forøvrig et resultat av Sandbergs 30 års erfaring med å lage høytytende datautstyr som ikke bare har en kul design, men også byr på attraktive funksjoner som kan gjøre enhver gamer glad som bl.a.

• vektfordeling balansert med en metallplate i bunnen

• 10 programmerbare taster

• oppløsning på 4000 DPI som enkelt kan endres ved behov

• 6400 fps for superraske reaksjoner

• programmerbare lyseffekter

Martin Hollerup, adm. direktør for Sandberg A/S, sier følgende om musen: «Gamere er noen av de mest krevende datamaskinbrukerne. De skal ikke bare peke og klikke. De krever total presisjon og full kontroll. For ellers kan man jo ikke vinne! I utviklingsfasen samlet vi inn informasjon fra aktive eSports-utøvere for å finne ut hvilket stoff en god spillmus bør være laget av. Blast Mouse er derfor utviklet av supre råmaterialer, har en god byggekvalitet, høye spesifikasjoner og en lekker finish. Likevel klarer vi å holde prisen på et slikt nivå at den private brukeren har råd til å glede seg over den. Det er slike ting som gjør meg stolt av virksomheten min.»

Blast Mouse og de øvrige Sandberg EsportsEquipment-produktene er allerede på vei ut i butikkene.

Veil. utsalgspris inkl. mva: kr 489,00

o USB interface

o USB cable 2 metres

o Avago 3050 optical sensor

o Up to 4000 DPI switchable

o 6400 fps frame rate

o Multi-color LED lights

o 10 programmable buttons

o Key life: 5 million

o Built-in heavy iron plate

o Weight: 140 g

Powered by Labrador CMS