Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Pressemelding fra Sandberg 18. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ikke tenk på vann, strender eller å slippe den på gulvet. Garantien dekker uansett.

Tenk om mobiltelefonene var like robuste som det nye backup-batteriet Sandberg lanserer nå? Det er DIN IP67-sertifisert. Dette betyr at det er designet og testet for å tåle alt fra en sandstorm til å bli senket ned i vann.

I tillegg til dette, er batteriet beskyttet av en ganske robust ytre som absorberer støt og sjokk. Og hvis du ender opp på et sted uten lys, ordnes dette med den innebygde LED-lommelykten.

Dette batteriet er åpenbart ment for «utendørs bruk», hvilket understrekes av den medfølgende karabinkroken.

Adm. dir. i Sandberg A/S, Martin Hollerup, sier: «Vi tuller ikke i det hele tatt. Selv om du har hatt dette batteriet med deg i bassenget, rullet det i sanden på stranda eller sluppet det ned på et betonggulv, så dekkes det av garantien. Slikt er bare utfordringer som Sandberg Waterproof Powerbank må kunne tåle. Alvorlig talt.»

Batteriet lades med en standard mobiltelefonlader hjemme, og med sin kapasitet på 6000 mAh, kan det lade de fleste mobiltelefoner et par ganger. Når batteriet er ladet, lukker du den tykke beskyttelsen rundt kontaktene, og så kan du ta batteriet med deg ut på fjelltur, ørkenvandring eller kanotur uten ytterligere beskyttelse.

Waterproof Powerbank 6000

Varenr.: 420-27

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 369,00

o IP67 dust, shock and waterproof case

o Capacity: 6000 mAh

o Battery type: Li-18650 Samsung

o Input voltage: 5 V

o Output voltage: 5 V

o Input current: 1 A

o Output current: 2.1 A

o Connectors: 1 x Micro USB female, 1 USB A female

o 4 LED lights battery indicator

o 1 flashlight

o Charging time: 6-7 hours by AC adapter

Powered by Labrador CMS