Toshiba Satellite P850 og P870

Pressemelding fra Toshiba 15. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rå kraft og lynrask ytelse:

Toshiba lanserer to nye multimedie-PC - er i Satellite P-serien  

•       Turboladet prosessorkraft og neste generasjons grafikk

•       Harman Kardon? høyttalere og SRS Premium Sound 3D leverer eksepsjonell lyd

•       Vis 3D-filmer, spill eller videoer på hvilken som helst 3D-TV gjennom HDMI®

Toshiba lanserer den nye Satellite P-serien - et førsteklasses utvalg av multimediebærbare PC-er bygget for å gi rå kraft og lynrask ytelse. Bestående av to modeller har den nye P-serien siste generasjons prosessorer og dedikert grafikk ? alt pakket inn i et elegant og stilig design.  

Satellite P-serien er det ideelle valget for hjemmeunderholdningsentusiaster på jakt etter nok kraft til å håndtere krevende multimedia-oppgaver. Serien kommer i Satellite P850 på 15.6- (36,9cm) og Satellite P870 på 17,3- (43,9cm); et ideelt alternativ for de som krever en kraftig bærbar med større skjerm, for eksempel designere, fotografer og underholdningsentusiaster.  

Rå kraft, neste generasjons ytelse

De nyeste Intel®- prosessorene, valgfri dedikert NVIDIA® GeForce® GT630M/GT640M grafikk og utrolig minnekapasitet, kombineres for å gi en fantastisk dataopplevelse. Både Satellite P870 og Satellite P850 er tilgjengelig med opptil 8GB minne, noe som forenkler arbeidet med krevende oppgaver som video-, lyd- eller bilderedigeringsprogrammer.  

Hjemmeunderholdning, hvor som helst

Hver modell kommer med en HD-skjerm som tillater brukere å se de nyeste HD-filmene samtidig som de viser utrolige bilder som ikke gjør skam på hverken detaljer, skarphet eller klarhet. Skjermenes LED-bakgrunnsbelysning sørger for at fargene er nøyaktige, med skarpe kontraster mellom mørke svarte og rene hvite ? perfekt for videoavspilling eller for å se på fotografier.  

Et utvalg av avanserte funksjoner på Satellite P-serien gjør det enkelt å spille av innhold fra laptopen på en stor skjerm ? perfekt for å nyte filmer i stua, eller for å spille multiplayerspill med venner. Gjennom en HDMI®-port kan fantastisk 3D-grafikk enkelt bli spilt av på hvilken som helst 3D-TV som er koblet til en laptop fra den nye Satellite P-serien. Valgfri Intel® Wireless Display [i] gjør det også mulig å trådløst streame media lagret på den bærbare datamaskinen til tilkoblede TV-er ? noe som tillater brukere å nyte digitale fotoalbumer, videoer eller musikk på en storskjerm.  

Eksepsjonell grafikk suppleres av førsteklasses lyd med integrerte stereohøyttalere designet av spesialistene Harman Kardon®, kombinert med SRS Premium 3D-lydforbedringsteknologi for å levere imponerende lydytelse. Slip Stream-teknologi gjør at forvrengninger fra bassfrekvenser holdes til et minimum ? selv ved et høyt volum ? noe som sørger for at MP3-er, videolydspor og dialog er rike, dynamiske og engasjerende. Toshibas Sleep-and-Music funksjon, gjør det mulig å nyte musikk på laptopens høyttalere fra MP3-spillere eller smarttelefoner ? selv når PC-en er i dvalemodus.  

Satellite P850 er tilgjengelig med opptil 1TB harddiskplass, mens Satellite P870 er tilgjengelig med opptil 750GB ? ideelt for store musikksamlinger, enorme digitale fotobiblioteker og hundrevis av HD-videoer. Fire USB-porter gir omfattende tilkoblingsmuligheter og inkluderer to USB 3.0-porter for enda raskere overføringshastigheter mellom kompatible enheter ? perfekt for umiddelbar overføring av store bildesamlinger, HD-videoer, hele spill eller musikkbiblioteker.   

Satellite P-serien er i salg fra i dag.  

Toshiba Satellite P850 har anbefalt utsalgspris fra kr. 5.995,- inkl. mva., og finnes i flere forskjellige konfigurasjoner. Toshiba Satellite P870 har anbefalt utsalgspris fra kr. 6.995,- inkl. mva., og finnes i flere forskjellige konfigurasjoner.  

Spesifikasjoner, Satellite P-serien

• Nyeste Intel® prosessorer

• NVIDIA® GeForce® GT630M/GT640M GPU-er eller Intel®  HD Graphics 4000

• Opptil 1TB HDD (Satellite P850) eller 750GB HDD (Satellite P870)

• DVD SuperMulti driver

• 4x USB 3.0 hvorav  2x USB 2.0

• HDMI®, RGB

• Gigabit Ethernet LAN

• Valgfri Intel® Wireless Display

• Dedikert hodetelefon- & mikrofonutgang med Sleep-and-Music

• Full HD web-kamera med Face Recognition

• Harman Kardon® høyttalere med Slip Stream teknologi, SRS Premium Sound 3D

• Bluetooth 4.0-tilkobling  

#  #  #  

Alle varemerker som nevnes her, tilhører sine respektive eiere. Eksakt produktspesifikasjon er avhengig av modell og lokal tilgjengelighet

Powered by Labrador CMS