Toshibas Chromebook 2

Pressemelding fra Toshiba 5. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshibas nye 13.3” Chromebook 2: Skapt for underholdning

• Full HD-skjerm og stereohøytalere fra Skullcandy®

• Mobilitet møter produktivitet: Tynn, lett og reisevennlig med stor skjerm til arbeid, studier eller spill

• Forlenget batterilevetid med opptil 11.5 timer

Toshiba lanserer nye Chromebook 2, en 13.3” Chromebook for deg som vil være produktiv og underholdt når du er på farten. Velg mellom enten full HD IPS eller ikke-reflekterende HD-skjerm. Sammen med stereohøyttalere fra Scullcandy®, leverer Chromebook 2 imponerende lyd og bilde til alle dine jobb- og underholdningsbehov.

Kvalitetsunderholdning overalt

Med nye Chromebook 2 kan du nyte en underholdningsopplevelse av høy kvalitet hvor som helst. Den lyse, skarpe skjermen på 13.3" er tilgjengelig både i full HD og HD. Enten du skal surfe på nettet, spille spill eller se videoer hjemme eller på farten, trenger du ikke å ofre verken lyd eller bilde med Chromebook 2. Lydkvaliteten er sikret med høyttalere fra Skullcandy® som er gjemt under tastaturet. De gir god dybde og distinksjon til hver tone.

Kun 1,35 kg og hele 11,5 timers batterilevetid

Vekten på 1,35 kg og den tynne silhuetten gjør Toshibas Chromebook 2 til en praktisk reisepartner. Solide kanter og sølvfinish med prikkemønster gir en et rent, moderne uttrykk.

Du kan også ta den med på langtur – batterilevetiden er på hele 11.5 timer slik at du kan bruke den hele dagen uten å måtte finne et sted for å lade. Med kraften fra Intel® Celeron®-prosessoren kan du jobbe eller spille hele dagen lang.

Den starter opp raskt og du kommer deg lett på nett med Google Chrome. Det er ingen ventetid siden Toshibas Chromebook 2 raskt har tilgang til alle oppdateringer, apper og lagrede filer. Maskinen åpner alle eksisterende, kjente filformater og lar brukerne jobbe med disse offline, noe som gir konsistens på tvers av enheter slik at deling blir enklere. Det behagelige, rammeløse tastaturet med sin store clickpad gjør den enkel å bruke.

Mikrofoner med støyreduksjon for bedre videotelefoni

Webkameraet tar skarpe HD-bilder og gir god videokvalitet. De doble mikrofonene har støyreduksjon slik at du ikke blir plaget av bakgrunnsstøy når du har videokonferanse med venner, kollegaer eller familie.

Forenklet og tilgjengelig lagring

Toshibas nye Chromebook gjør det enkelt å lagre og dele informasjon via flere enheter. Gjennom pre-installerte Google Drive har du 100 GB gratis lagringsplass i skyen. Det lages automatisk backup av filene dine gjennom synkronisering.

Som en del av Google Drive-servicen kan brukere av Toshibas Chromebook 2 bruke Google Docs for å redigere og dele filer, pluss et bredt utvalg av pre-installerte Google-apper. Chromebook er kompatibel med AndroidTM–telefoner slik at du lett kan dele filer med telefonen din.

Enkle tilkoblinger, USB 3.0 og Sleep-and-charge

Det er raskt og lett å koble til andre enheter. Maskinen har to USB-innganger og en USB 3.0 som støtter «Sleep-and-Charge», slik at du kan lade mens du er på farten. Du kan for eksempel lade smarttelefonen eller MP3-spilleren mens maskinen sover. Du kan koble til eksterne skjermer med HDMI-inngangen, og dele bilder eller andre filer gjennom SD-mediainngangen.

Begge variantene av Toshibas Chromebook 2 er tilgjengelige i Norge nå.

Toshibas Chromebook 2:

• Skjerm: 33.8 cm (13.3”) 16:9 med 1366 x 768p (HD) eller 1920 x 1080p (Full HD)-oppløsning IPS-display

• Prosessorer: Intel® Celeron®

• Grafikk: Intel® integrated

• Lagring: 16 GB eMMC pluss 100 GB gratis Cloud-lagring via Google Drive2

• Minne: 4 GB DDR3L (1600 MHz) for Full HD-modellen, 2 GB DDR3L (1600MHz) for HD-modellen

• Tilkoblinger: 1x HDMI®-out, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0 (med Sleep-and-Charge), SD/SDHC-utgang, hodetelefoner/mic combo jack, security lock

• Kommunikasjon: Intel® Wireless LAN (802.11ac+agn), Bluetooth® 4.0, HD-webkamera med doble mikrofoner

• OS: Chrome OS

• Lyd: Stereo-høyttalere fra Skullcandy®

• Batterilevetid opp til 11.5 timer (HD-modellen) eller opp til 9 timer (Full HD-modellen)

• Farge: Sølv med prikkemønster

• Dimensjoner: 320 x 214 x 19.3 mm

• Vekt: 1.35 kg

Anbefalt utsalgspris for Full HD-modellen: Kr. 3.795,- inkl. mva.

(Intel® Celeron® N2840, 4GB RAM, 16GB eMMC, 802.11ac+agn, 13,3” Full HD IPS-skjerm)

Powered by Labrador CMS