TP-Link AC5400

Pressemelding fra TP-Link 4. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gjør internett urokkelig stabilt med TP-Links nye tri-band-ruter

Med TP-Links trådløse tri-band-gigabit-ruter AC5400 får du maksimalt ut av internettforbindelsen din med lynrask hastighet og urokkelig stabilitet, også når alle enhetene i familien er koblet på samtidig.

Det store behovet vårt for å være på nett stiller stadig større krav til internett, som i dag ikke bare skal klare med mange enheter samtidig, men også være ansvarlig for datatunge aktiviteter som for eksempel strømming av tv og film, onlinespilling og overføring av store mengder data.

Det nyeste produktet i porteføljen til nettverksprodusenten TP-Link – Archer C5400 – lever opp til moderne internettbrukeres krav. Den trådløse tri-band-ruteren med 802.11ac-standard leverer internetthastigheter på inntil 5400 Mbps – 1000 Mbps på 2,4 GHZ-frekvensbåndet og 2167 Mbps på hvert av de to 5 GHz-frekvensbåndene. Dette lar seg gjøre takket være ruterens avanserte maskinvare og innovative funksjoner som 4-stream, NitroQAM, MU-MIMO samt teknologier som Beamforming og Smart Connect. Med så høy fart og så mange dynamiske forbindelser lover Archer C5400 å ta nettopplevelsene dine til et helt nytt nivå.

Høyere hastighet til mange enheter

Med den trådløse 802.11ac-teknologien leverer Archer C5400 hastigheter på inntil 5400 Mbps. På en og samme tid overfører ruteren data via tre trådløse kanaler via 2,4 GHz-frekvensbåndet og de to 5 GHzfrekvensbåndene, som er både hurtigere og mer stabile. I tillegg øker 4-Stream-teknologien Wi-Fiforbindelsens hastighet ved å overføre trådløse data til og fra fire forskjellige enheter på hvert frekvensbånd samtidig – uten forstyrrelser.

Også MU-MIMO-teknologien (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output) bidrar til økt hastighet, siden den sikrer at ruteren klarer adskillige enheter samtidig. Dette gir inntil tre ganger hurtigere forbindelser og gjør at du for eksempel kan strømme film fra flere enheter samtidig.

Avansert maskinvare og smartere forbindelse

1,4 GHz-prosessoren sørger med sine tre medprosessorer for at det ikke oppstår flaskehalser når du bruker internett mye – også til tung datatrafikk. Den såkalte NitroQAM-teknologien gjør prosessoren mer effektiv og bidrar dessuten til 25 prosent raskere trådløse hastigheter.

Archer C5400 har åtte antenner med beamforming-teknologi som fanger opp hvor de trådløse enhetene er og automatisk sørger for at det trådløse signalet konsentreres i det området. Dette gjør alle forbindelsene bedre og sikrer mer stabil dekning over lengre rekkevidde.

Takket være Smart Connect-teknologien har det aldri vært lettere å oppnå god yteevne fra en tri-bandruter.

Teknologien holder øye med statusen til alle de tre frekvensbåndene og balanserer nettverksbelastningen ved å koble enheter på båndet som har best kapasitet.

Forbindelse og kontroll

Archer C5400 har fire gigabits Ethernet-porter, slik at du kan bruke kablet internett med de enhetene som har bruk for det. Slik kan PC-er, spillkonsoller, smart-TV-er osv. utnytte et effektivt kablet internett.

Både de kablete og trådløse forbindelsene er lette å stille inn og kontrollere ved hjelp av Archer C5400s brukervennlige app og det nye nettgrensesnittet.

Pris og tilgjengelighet

Archer C5400 kan kjøpes i starten av november til en veiledende pris på 3990 kr.

Powered by Labrador CMS