TP-Link Talon AD7200

Pressemelding fra TP-Link 22. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kommer verdens raskeste router til Norge

Med lanseringen av TP-Links Talon AD7200 går vi inn i en ny era av routere. Talon AD7200 er verdens første router med støttelse for Wi-Fi-standarden 802.11ad, som

hever grensen for internetthastighet og gjør Internett-oppkoblingen opptil tre ganger raskere. Og fra oktober kan den kjøpes i Norge.

TP-Link har i mange år vært blant de ledende utviklerne og skaperne av nettverksprodukter til bruk i både hjem og bedrifter. Dette opprettholdes nå med lanseringen av Talon AD7200, som i oktober er tilgjengelig på det norske markedet. Dette er verdens første 802.11ad-router, som takket være den nyeste innen trådløs teknologi leverer tidligere usette hastigheter for trådløst Internett.

Banebrytende 802.11ad-standard

Med den nyeste generasjonen av trådløs teknologi, 802.11ad, gir TP-Links Talon AD7200 hastigheter på opp til 4600 Mbps på det revolusjonerende 60 GHZ-båndbredde. Routeren har 32 innebygde antenner, som gir lynrask Wi-Fi ved å bruke en båndbredde på 60 GHZ og fokuserer hastigheten mot der man aller

mest trenger den.

Omdifinerer digital underholdning i hjemmet

Den nye trådløse AD-standarden setter nye standarder for opplevelsen av hastighet på Internett. Ved å skape et stabilt og superraskt Wi-Fi-signal, er det mulige å strømme film i 4K, spille på nett og overføre store filer – på samme tid – helt uten forstyrrelser og påvirkning av hastigheten.

Multi-Band-teknologi med Smart Connect

Bortsett fra den nye 60 GHz-båndbredden er det utrolig ytelse, via TP-Links Talon AD7200s Multi-Bandtteknologi, som takket være tre frekvensbånd leverer en kombinert hastighet på opp til 7200Mbp. Denne teknologien forsterker ikke bare hastigheten, men gjør det også mulig å oppnå den maksimale ytelsen,

selv når man kobler til flere enheter på nettverket. Teknologien sørger ganske enkelt for at enhetene kobles til det beste frekvensbåndet tilgjengelig. På den måten sikres den beste og mest stabile forbindelse for alle enhetene.

Multi-User MIMO og kraftig Processor

AD7200 støtter MU-MIMO-teknologi (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output på alle tre frekvensbånd), som gjør at routeren kan skille mellom flere enheter på samme tid. MU-MIMO-routere er gode til å kommunisere med forskjellige enheter samtidig, og det gir opp til tre ganger raskere Wi-Fi-tilkobling. Dette gjøres med den integrerte 1,4 Ghx prosessoren med dual-core, som gjør AD7200 i stand til å samtidig levere Internett til en rekke datakrevende aktiviteter – uten å senke farten.

Spesifikasjoner for AD7200

Pris og tilgjengelighet

TP-Links AD7200 kan fra oktober kjøbes til en vejl. utsalgspris på 3490 kr.

Powered by Labrador CMS