SteelSeries Rival

Pressemelding fra SteelSeries 23. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries lanserer Rival – en ergonomisk mus for gameren    

Den nyeste musen fra den ledende produsenten av spilltilbehør kommer med massevis av innstillinger og høy presisjon takket være forbedret hardware i et nytt ergonomisk design

- SteelSeries lanserer i dag den nye Rival Optical Gaming Mouse, en ny optisk gamingmus med massevis av innstillingsmuligheter, høy presisjon og et helt nytt ergonomisk design. Rival har blitt utstyrt med en ny optisk sensor, som foreløpig er den mest avanserte på markedet. Den nye musen fra SteelSeries kommer også med nye brytere, som gir raske og konsekvente klikk, og har en anslått utholdenhet på over 30 millioner tastetrykk. Det nye ergonomiske designet er laget for høyrehendte, kommer med et antisvette-belegg og er gummibelagt på sidene for best mulig grep og komfort. I tillegg til all den nye maskinvaren så finnes det også mange konfigurasjonsmuligheter for Rival. Fargeinnstillinger, ExactTech og mye mer kan styres og endres i den nye programvaren SteelSeries Engine 3.

"Vi har valgt å kalle vår nyeste mus for Rival fordi vi mener at den utkonkurrerer alle andre optiske mus på markedet. I tillegg til en ny optisk sensor og nytt ergonomisk design, så gir den nye programvaren i SteelSeries Engine 3 flere innstillingsmuligheter enn noen annen optisk mus." sier Henning Christiansson, markedsansvarlig hos SteelSeries.

Optimalisert ytelse i den optiske sensoren

SteelSeries nye optiske sensor tåler opp til 6500 counts per inch (CPI) og ned til ett millisekunds responstid, som i praksis betyr null lag. Sensoren har null akselerasjon og mulighet for en hastighet på 200 tommer per sekund, med en akselerasjon på 50g.

Ergonomisk komfort

Den nye ergonomiske utformingen er en videreutvikling av designet til den prisbelønte Ikari-musen som er laget for høyrehendte. Rivals sitt unike design kommer med et antisvette-belegg og er gummibelagt på sidene for optimalt grep og komfort, og de ​​seks programmerbare knappene er ergonomisk plasserte for rask og nøyaktig tilgjengelighet.

Innstillingsmuligheter

Den nye programvaren SteelSeries Engine 3 kommer med flere store oppdateringer etter Engine 2. Blant annet så bruker den nye programvaren mindre prosessorkraft og internminne enn sine forgjengere. En ny funksjon som introduseres er SteelSeries ExactTech, som lar brukeren kan stille inn:

• SteelSeries ExactAim - som tillater brukeren å bremse ned musens hastighet til for eksempel presisjonssikte

• SteelSeries ExactSens – styrer ulike nivåer av sensitivitet

• SteelSeries ExactAccel – stiller inn hvor fort musen skal akselerere fra et punkt til et annet

SteelSeries Rival Optical Mouse har en veiledende utsalgspris på 600 kr, og kan forhåndsbestilles fra og med i dag. For mer informasjon, besøk http://steelseries.com/rival.  Følg gjerne SteelSeries på Facebook og Twitter.

Powered by Labrador CMS