Toshiba Qosmio X70

Pressemelding fra Toshiba 20. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Toshiba Qosmio X70; det ypperste innen gaming

Toshiba lanserer Qosmio X70, selskapets flaggskipprodukt for gaming, som kombinerer førsteklasses underholdning og fantastisk ytelse. Utstyrt med avanserte funksjoner, inkludert fjerde generasjons Intel® Core-prosessorer, harman/kardon®-stereohøyttalere og dedikert NVIDA®-grafikk, er alle krav til en førsteklasses multimediamaskin dekket.

Qosmio X70 er den nye standarden i Toshibas serie av bærbare datamaskiner, og den tilbyr gamere, grafiske designere, fotografer og videoredigerere eksepsjonell ytelse. Drevet av Intels fjerde generasjons Core-prosessorer og NVIDA® GeForce® GTX-grafikk, er Qosmio X70 i stand til å kjøre flere oppgaver eller grafikk-krevende programmer med enkelhet. Med opp til 32 GB RAM – kombinert med opp til 3 GB GDDR5-minne dedikert til grafikkbehandling – kan man kjøre de nyeste spillene, redigere HD-video eller RAW-bilder lynraskt.

Et utvalg av lagringskonfigurasjoner gjør at brukerne kan velge den løsningen som best passer deres behov. For de som krever mye lagringsplass til filer, som HD-video, musikk eller bilder, er en 3 TB HDD et glimrende alternativ ettersom den fjerner behovet for flere stasjoner. En ultra-rask mSATA 256 GB SSD forbedrer ytelsen ytterligere, spesielt når man starter opp maskinen, laster spill eller åpner store, informasjonstunge filer. Alternativt finnes også et tredje alternativ, bestående av en hybrid HDD som kombinerer hastigheten og påliteligheten til en 8 GB SSD med en tradisjonell 1 TB harddisk – noe som sikrer brukerne rikelig med lagringsplass, mens man fortsatt nyter godt av raskere oppstart og lasting.

Perfekt for lyd og bilde

En imponerende Full HD 17,3” skjerm gjør at Qosmio X70 viser skarpe, detaljerte bilder og en høy oppløsning som gjør det meste ut av spill, video eller bildefiler. Ettersom reaksjonstid er svært viktig for gamere, har skjermen en rask 8 millisekunds responstid, noe som eliminerer forsinkelsen mellom mus-kommandoen og bildet på skjermen. Resolution+, Toshibas proprietære bildebehandlingsløsning, forbedrer klarheten, skarpheten og fargenøyaktigheten av bilder. Dette forbedrer standard definition video – samt at den ytterligere forbedrer HD-video fra Blu-ray eller webbasert innhold.

Fire premium stereohøyttalere fra lydspesialisten harman/kardon® benytter Slipstream Technology til å levere klar lyd, uten forvrengninger, på alle nivåer. Med 6 Watts musikkutgang fra DTS Studio Sound integrert i systemet, leverer Qosmio X70 oppslukende surroundlyd, intelligent volumjustering og dialogforsterkning – perfekt for å nyte spill, filmer, TV-programmer eller musikk, uten behov for eksterne høyttalere.

Sømløs tilkobling på tvers av enheter

Qosmio støtter både Intel® Wireless Display og Miracast, og er derfor i stand til å tråløst overføre spill eller multimediainnhold fra laptopen til en kompatibel TV, slik at opplevelsen kan deles på en stor skjerm sammen med familie og venner.

Med en valgfri Ultra HD-kompatibel HDMI®-utgang, er Qosmio X70 i stand til å konvertere og sende ut Ultra High Definition-innhold til en ekstern UHD-skjerm, som Toshiba L9-serien UHD TV-er som kommer på det norske markedet i august. Gjennom å levere fire ganger bedre oppløsning enn Full HD, er Qosmio X70 ideell for å vise frem spill, bilder eller videoer i fantastisk kvalitet på en UHD-skjerm.

Moderne, premium design

Maskinen kommer i en “dark silver” børstet aluminumsfinish som fremheves av klassiske røde Qosmio-detaljer i krom. X70 har et rammeløst, opplyst, tastatur med komfortable flislagte taster – ideelt for bruk i dårlig lys. En stor styreflate sikrer at brukerne raskt kan navigere ved hjelp av en rekke intuitive bevegelser, som å zoome inn på bilder, scrolle nedover nettsider eller navigere seg gjennom Windows 8-operativsystemet.

Spesifikasjoner, Toshiba Qosmio X70

Qosmio X70 er på lager hos norske forhandlere nå.

Anbefalt utsalgspris for Qosmio X70-modellene er fra kroner 13.990,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS