Fujitsu Stylistc V535

Pressemelding fra EET Europarts 4. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fujitsu lanserer kasseløsninger og nettbrett for enklere betaling i butikk

I over 30 år har Fujitsu utviklet kasseløsninger for butikkmarkedet globalt. Nå satser de på det norske markedet med EET Europarts.

I samarbeid med EET Europarts lanserer de nå et nytt kassasystem for å møte utviklingen i markedet.

- Forbrukernes handlemønster er i endring, og dette gir høyere krav til mobilitet og personlig service. Våre nye løsninger gjør handleopplevelsen enklere og mer effektiv for både kunder og butikkansatte, sier Geir Ulvik, salgsdirektør i Fujitsu Norge.

Bedre kundeservice

I Norge satser Fujitsu knallhardt på hardware og POS-løsninger. I tillegg til den tradisjonelle kassaløsningen bestående av PC, skuff, kvitteringsskriver, kunde – og operatørdisplay, lanserer Fujitsu nå et nytt nettbrett med integrert betalingsløsning, utviklet spesielt for dagligvare- og faghandel.

- Det nye nettbrettet gir ansatte mulighet til å ta med seg kassa-apparatet rundt i butikken. De kan ha tilgang til produktinformasjon og lagerstatus, og kundene kan også betale ved hjelp av nettbrettet, noe som gir bedre kundeservice, sier Ulvik.

Mer lønnsom drift

Samarbeidet som er inngått mellom Fujitsu og EET Europarts innebærer at EET skal selge, klargjøre og distribuere den nye kassaløsningen i Norge. EET Europarts er en av Europas ledende distributører innen IT og forbrukerelektronikk med virksomhet i 26 land, og har de siste 24 måneder bygd opp et nytt forretningsområde innen POS. I det norske markedet er EET Europarts en av de største distributørene innen POS-løsninger.

- Fujitsu er et tungt navn og passer perfekt inn i vår portefølje. Med våre gode forhandlere og produktspesialister er jeg overbevist om at dette blir en suksess sier Bjørn Berg administrerende direktør i EET Europarts.

- Internasjonalt har Fujitsu lang erfaring med løsninger for dagligvare- og faghandel, og vi gleder oss til å lansere disse løsningene også i Norge. Sammen med EET Europarts ønsker vi å videreutvikle konseptet, og vi tror at våre løsninger gir butikkene mer effektiv og lønnsom drift, avslutter Geir Ulvik.

Powered by Labrador CMS