Kenwood Multi Pro FMP270

Pressemelding fra Kenwood 14. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lag sunn mat med foodprosessor

Ønsker du deg en liten, rask og stilig foodprosessor på kjøkkenet og som passer utmerket til akkurat din matlagingstil, da er denne foodprosessoren fra Kenwood noe for deg. Den kraftige lille saken med sitt praktiske ”rett i bollen” drivverksteknologi, gjør det super enkelt for deg å lage sunn og god mat hver eneste dag.

Kenwood Multi Pro Kompakte Food Prosessor FMP270 er en liten, kraftig, rask og stilig foodprosessor som er svært enkel å bruke til å lage sunnere og større måltider og blandinger.

- Ta frem grønnsaker som gulrøtter løk, kålrot, hodekål, sellerirot og en bunke med brokkoli. Kutt grønnsakene i passe store deler og putt dem i foodprosessoren. På et par sekunder har alle grønnsakene blitt most og du har et utgangspunkt til å lage en fyldig, næringsrik, sunn og mettende grønnsakssuppe, sier Martin Vinje, Daglig Leder i The Martin Vinje Company AS, representanten for Kenwood.

Mange funksjoner

Kenwood Multi Pro Kompakte Food Prosessor har også en egen saftsentrifuge til å presse myke og harde frukt og grønnsaker. Med denne delen kan du lage smakfulle frukt- og grønnsaksjuicer av for eksempel druer, epler, kiwi, mango, bananer, ananas, tomater og gulrot.

Det følger også med en egen del for blender slik at du kan lage din egen smoothie. Smoothie er en rask og enkel måte å kombinere flere av dagens behov for frukt, bær og grønnsaker. Bruk frosne, friske, rå eller hermetisk frukt. Alt kan mikses, blandes og tilberedes raskt og enkelt.

En annen del som medfølger er sitruspressen. Sitruspressen presser alle typer sitrusfrukter som appelsiner, lime og sitroner som gir deg ferskpresset juice så ofte du vil.

Foodprosessoren kommer i børstet metall og inkluderer en 2,1 liter bolle, 1,2 liter glassblender, rustfrie stålkniver, sitruspresse, deig verktøy og dobbel visp i metall. Med sine 750 Watt sterke motor kan den kjøre opptil 22 forskjellige funksjoner. Alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen.

- Foodprosessor er et typisk hjelpemiddel for de som velger sunnere matveier som for eksempel raw food. Det å spise sunt skal være morsomt og lystbetont, og handler ofte om kreativitet. Med alle funksjonene en foodprosessor tilbyr kan man finne nye, sunne versjoner av tidligere usunne matretter, forteller Vinje.

Veil. pris fra kr 1.295,-.

Selges i ledende elektroforhandlere i hele landet.

Powered by Labrador CMS