SKÅNEROST TIL DOLCE GUSTO

Nescafé utvider kapselsortimentet til Dolce Gusto-maskinene med Zoégas Skånerost kaffe. Kapselmarkedet består i dag av 1,2 millioner maskiner.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Kaffeundersøkelsen 2013, utført av Ipsos/MMI for Norsk kaffeinformasjon, har 1,2 millioner nordmenn har en kapselmaskin. Andelen er doblet siden 2011.

– Vi har nok markedets bredeste sortiment av kapsler for Nescafé Dolce Gusto, med smaker fra mørkbrente varianter og skummende cappuccinos til leskende iste og varm sjokolade, sier Kim André Nordby, markedsansvarlig for Nescafé Dolce Gusto i en pressemelding

– Nescafé Dolce Gusto har raskt etablert seg som et av Norges mest populære kaffekapselsystem. Vi legger vekt på kvalitet, og bak framgangen ligger både et stort utvalg maskiner og et variert sortiment av varme og kalde drikker av høy kvalitet. Nå kommer en skånsk, mørk klassiker med, heter det i pressemeldingen.

Kaffemestrene våre på brenneriet i Helsingborg har virkelig funnet frem til nyanser som passer den nordiske smaken

Blant de mest populære kaffevariantene til Nestlé er Zoégas’ smaker Intenzo, Mollbergs og Dark Temptation.

– Zoégas-kapslene utmerker seg som storselgere blant nordmenn og svensker. Kaffemestrene våre på brenneriet i Helsingborg har virkelig funnet frem til nyanser som passer den nordiske smaken. Jeg er overbevist om at denne kapselen med den mørke, fyldige smaken vil bli en favoritt for mange, sier Nordby i meldingen.

Powered by Labrador CMS