Doro Liberto 810

Pressemelding fra Doro 28. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Doro lanserer markedets enkleste smarttelefon – Doro Liberto® 810

Doro Liberto® 810 er en ny smarttelefon rettet mot det modne publikum. Den har alt man kan forvente av en moderne smarttelefon, uten å gå bort ifra det som utgjør Doros DNA – høy og klar lyd, tydelig skjerm og ergonomisk design. Med Doro Liberto® 810 gir Doro et alternativ til alle som vil ta del i moderne teknolologi og samtidig ha en enkel brukeropplevelse.

Doro Liberto® 810 har alle funksjoner som kan forventes av en moderne smarttelefon, som mobilsurf, e-post og tilgang til en rekke apper. Den har et enkelt og brukervennlig grensesnitt basert på Doro Experience® og Android™ 4.1. Telefonen er Google™-sertifisert, og med Google Play™ har brukeren mulighet for å laste ned ulike applikasjoner. I tillegg finnes Doro App Selection, med apper spesielt tilpasset Doros brukere.

– Hittil har det vært vanskelig for mange uerfarne brukere å bytte til en smarttelefon. Vi mener alle skal få glede av mulighetene den seneste teknologien gir, og er stolte av å ha skapt en smarttelefon som er enkel å bruke for alle, sier Kent Antonsen, salgssjef i Doro Norge.

Telefonen som lærer vanene dine

Doro Liberto® 810 har et intelligent touch-screen-keyboard (SwiftKey™), som lærer seg brukerens vaner og preferanser. I følge undersøkelser

1synes målgruppen at smarttelefoner med kun én fysisk knapp er vanskeligere å bruke. Derfor har Doro Liberto® 810 tre fysiske knapper,Tilbake,ForsideogMeny, som gjør det enkelt å navigere. Meny-strukturen er enkel med tydelige ikoner, som gir rask tilgang til de mest brukte funksjonene.

Doro Liberto

®810 kommer med Doro Experience®Manager, som gjør det mulig å håndtere telefonens innhold og innstillinger via PC. Nye kontakter og bilder kan legges til av brukeren selv, eller av slekt og venner. All informasjon lagres, så Doro Experience®Manager fungerer også som back-up om man skulle miste eller skade telefonen. Med telefonen følger et ekstra burgunderfarget batterilokk, og flere varianter av praktisk tilbehør vil være tilgjengelig.

Doro Liberto® 810 finnes i butikk fra november 2013.

Powered by Labrador CMS