BÆREKRAFTPRIS TIL ELECTROLUX

Electrolux er for femte år på rad best i bransjen i en kåring av de mest bærekraftige selskapene i 59 bransjer.

Publisert Sist oppdatert

Det er investeringsselskapet RobecoSAM, med hovedsete i Sveits, som står bak kåringen. Selskapet fokuserer på bærekraft, og har ifølge en pressemelding kåret Electrolux til “Industry Leader Household Durables” i sin årbok som rangerer bærekraftprestasjoner blant 2.000 av verdens største selskaper.

RobecoSAM gir også ut bærekraftindeksen «Dow Jones» (DJSI), og har målt selskapene basert på deres prestasjoner i kategoriene økonomi, miljø og sosialt.

– Bærekraft er en integrert del av Electrolux’ forretningsstrategi. Gjennom et omfattende engasjementsprogram over det siste året har vi definert klare prioriteringer for å sikre at vi fortsetter å prestere, samtidig som vi gjør en forskjell for folk og ikke minst for planeten vår, sier Lena Wånemark, markedssjef i Electrolux, i pressemeldingen.

Vi gjør en forskjell for folk og ikke minst for planeten vår

Electrolux fikk også prisen «Gold Class», som går til selskapene med høyest score i hver bransje.

Electrolux er en global aktør innen husholdningsprodukter og selger mer enn 40 millioner produkter hvert år, til kunder i 150 land. I porteføljen er kjøleskap, oppvaskmaskiner, vaskemaskiner, støvsugere og ovner, under varemerker som Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka og Frigidaire.

Powered by Labrador CMS