Electrolux CombiSteam Pro kombidampovn

Pressemelding fra Electrolux 9. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Helautomatisk dampovn gir nye smaksopplevelser

Intuitiv baking, koking, damp, steking og SousVide er ikke lenger forbeholdt gourmetkokker. Electrolux CombiSteam Pro er den første helautomatiske kombidampovnen på markedet med en avansert fuktighetssensor og FullTaste® dampsystem som sikrer nøyaktig riktig mengde damp til alle ovnsretter, uten behov for manuell tilpasning.

Enten man skal lage dampede grønnsaker, sprøstekte poteter, en saftig kylling eller en quiche: Electrolux CombiSteam Pro håndterer alle retter.

– Matlaging med damp handler naturligvis om smak. Samtidig er damp og SousVide en utsøkt metode for å bevare både næringsstoffer og vitaminer i maten. Metoden er også bra for midjen, siden dampbehandling av råvarene krever mindre fett og salt i tilberedingen, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norway.

Electrolux CombiSteam Pro er både enkel i bruk og tidsbesparende. Alt brukeren må gjøre er å angi hva slags rett som skal tilberedes i ovnen og trykke på startknappen. Den intelligente ovnen bruker deretter ”VarioGuide”-systemet for å velge stekeovnsfunksjonen, temperaturen og tilberedningstiden som sikrer et perfekt resultat.

Sprø og saftig: Smaken ligger i kombinasjonen

Har du opplevd at steken blir for tørr mens potetene under blir vasne? Med Electrolux CombiSteam Pro kombidampovn er problemet løst. Med varmluftssystemet Thermic°Air , fordeler varmen seg jevn i hele ovnsrommet. Damp og varmluft jobber som et team. Kjøtt, brød og gratenger blir saftige og fluffy på innsiden og sprø på utsiden. En fuktsensor i ovnsrommet sørger for at det alltid er riktig mengde damp, for å skape et ideelt klima i ovnen, og som gir best smak.

– Fuktigheten forhindrer at maten tørker ut under koking og steking, og vitaminer og mineraler opprettholdes gjennom hele tilberedingsprosessen. Ovnens FullTaste dampsystem sørger for at hver rett er tilberedt med riktig mengde damp. Enten du steker kjøtt, damper grønnsaker eller baker suffleer vil denne helautomatiske funksjonen gi perfekt smak, hver gang, sier Wånemark.

SousVide

Før i tiden ble SousVide avvist som gourmetmat. Å koke mat i pose var alt annet enn luksusmat. De siste årene har metoden fått en ny renessanse. Tilberedingsmetoden er enkel, enten man ønsker å servere maten med en gang eller varme den opp senere, og smakene er uimotståelige.

Electrolux CombiSteam Pro kommer med en egen SousVide-funksjon som sørger for nøyaktig og riktig temperatur for alle slags råvarer.

– SousVide handler om å utnytte alle våre sanser; smak, lukt og utseende. Maten skal være noe mer enn å dekke et ernæringsbehov. Det skal være en nytelse og en sanseopplevelse, sier Wånemark.

De integrerte damprengjøringsprogrammene fjerner også enkelt flekker og smuss og sikrer rene og gode smaker hver gang man tar ovnen i bruk.

Modell: EOB9956VAX

Veil. pris forbruker: 26.900

Nøkkelegenskaper Electrolux CombiSteam Pro kombidampovn:

Powered by Labrador CMS