Electrolux Ergorapido 2 i 1

Pressemelding fra Elctrolux 15. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Oppladbar støvsuger med ny revolusjonerende teknologi

Den populære Ergorapido® 2 i 1 lanseres nå med ny revolusjonerende BRUSHROLLCLEAN™-teknologi. Med sin unike børstefunksjon, og et lett tråkk på pedalen fjernes støv og sammenfiltrede hår som raskt suges opp i støvoppsamleren. Funksjonen sparer forbrukerne for den tidkrevende og frustrerende oppgaven med regelmessig rengjøring av børsten.

Undersøkelser utført av Electrolux viser at forbrukerne har lite til overs for hybelkaniner og hår som fort setter seg fast i støvsugerbørsten. Ikke bare er det ekkelt å fjerne, men det gjør også støvsugingen mindre effektiv. Med den nye Ergorapido® 2 i 1 trenger man bare trykke lett med foten på pedalen, og alt smuss forsvinner fra børsten umiddelbart. Det er lett, hygienisk, og man oppnår et bedre resultat.

– Ergorapido er den mest solgte trådløse støvsugeren i Europa. Med den nye Brushrollclean-teknologien har vi klart å gi vår bestselger et innovativt løft som løser et tidkrevende problem for forbrukerne, sier kategorisjef Nina E. Lorentzen i Electrolux Norge. Den nye Ergorapido støvsugeren er tilgjengelig i norske butikker fra 1 april. Den lanseres i to utgaver. Den ene modellen kommer med 12 Volts NIMH batterier i fargene Cassis, Aqua Blue, Olive Green og Satin Black. Den andre modellen med 18 Volts Lithium batterier kommer i fargene Chocolate Brown Metallic og Watermelon Red Metallic.

Modellen med 12 V NIMH batterier har en veiledende utsalgspris på NOK 1599,-. Modellen med 18 Volts Lithium batterier har en veiledende utsalgspris på NOK 1999,-

Fakta Ergorapido

• Trådløs med oppladbart batteri.

• Et superfleksibelt munnstykke gjør Ergorapido veldig enkel å manøvrere

• Designet for å stå synlig i hjemmet

• Har NiMH eller Lithium batterier

• Lett og brukervennlig

• Er poseløs og har syklonteknikk

• Er nå tilgjengelig i 6 forskjellige farger

Powered by Labrador CMS