Frank Helset i Elesco Trondheim delte sine erfaringer rundt OmBrukts reparasjonsgaranti. Foto: Jan Røsholm

REPARASJONSGARANTI PÅ ELESCO-SAMLING

Høstsamlingen til verkstedkjeden Elesco samlet i år rekordmange deltakere. På programmet var blant annet OmBrukts reparasjonsgaranti.

Publisert

– Med 191 deltakere setter vi ny rekord for høstsamlingen. I tillegg til våre egne teknikere og verkstedledere, deltar også samarbeidene verksteder, leverandører og andre samarbeidspartnere, daglig leder Kjell Roar Unes i Elesco.

Verkstedkjedens årlige høstsamling ble arrangert over tre dager den siste uken i september. Tidligere var samlingen fast i Tønsberg, men de siste årene har Elesco flyttet på seg.

Teknikerne får spesifikke tekniske oppdateringer fra leverandørene

– De to siste årene har vi vært i Bergen. I år og neste år er vi i Trondheim, sier styreleder Tom Lien.

– Vi har et eget administrativt program for verkstedlederne, mens teknikerne får spesifikke tekniske oppdateringer fra leverandørene, sier Lien.

 

Reparasjonsgaranti

Et av de administrative innleggene var rundt reparasjonsgarantien på to år, som tilbys i regi av OmBrukt AS. Dette selskapet er eid av Stiftelsen Elektronikkbransjen, og administrerer en godkjenningsordning som omfatter hele verdikjeden rundt ombruk av produkter.

Styreleder Tom Lien (t. v.) og daglig leder Kjell Roar Unes i Elesco. Foto: Jan Røsholm

Daglig leder Frank Helset i Elesco Trondheim fortalte om sine erfaringer som pilot for ordningen. Sammen med daglig leder Pål Haugen i OmBrukt AS, svarte han etterpå på spørsmål fra salen.

Også bransjeforeningen var invitert til kjedens høstmøte, for å holde to innlegg. Administrerende direktør Jan Røsholm tok først opp juridiske problemstillinger som er relevante for verkstedene, før han delte inntrykk og nyheter fra IFA-messen i Berlin.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2023, som ble distribuert uke 41. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

 

Powered by Labrador CMS