Weller WT-serie

Pressemelding fra Elfa Distrelec 4. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elfa Distrelec tar inn den nye WT-serien med loddeutstyr fra Weller

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider sortimentet og tar inn den nye WT-serien fra Weller som blant annet inkluderer varmluftstasjonen WTHA 1 og loddebolten WTP 90. Weller er markedsleder og en innovatør innen loddeteknikk, og har et omfattende utvalg for både industri og handel. Selskapets kompetanseområder omfatter konvensjonell loddeteknikk innen BGA/QFP-reparasjon, systemer for røykavtrekk, presisjonsverktøy- og robotløsninger, så vel som mange andre stasjonære maskiner og løsninger.

Loddestasjonene i WT-serien er enkle å betjene og er i tillegg ledende innen sin kategori når det gjelder miljøpåvirkning og kostnadseffektivitet. Forskjellige loddestasjoner kan dessuten stables oppå hverandre for å spare nødvendig arbeidsplass. Skjermene har også en ny og forbedret utforming som gir en mer naturlig innsynsvinkel.

Et av medlemmene i den nye WT-familien er varmluftstasjonen Weller WTHA 1. Modellen er den første på markedet med en detaljert LCD-skjerm og selvforklarende navigasjon. Noe som sørger for at man raskt kommer i gang. Den oppfyller også alle aktuelle IPC-standarder. Den er spesielt egnet for krevende loddejobber, for eksempel når en viss temperatur må overholdes for å unngå å skade komponentene. En innebygd turbin produserer opp til 100 liter varmluft, og det nye styresystemet med doble sensorer sikrer at den har dobbelt så god ytelse som sine forgjengere.

Weller introduserer også den første aktive loddebolten med utskiftbare passive spisser. WTP 90 kombinerer moderne design, ergonomi og ytelse tett opptil et aktivt loddeboltsystem. De innovative og høytytende plug-in loddespissene er enkle å skifte ut og sparer dermed masse tid. WTP 90 oppfyller alle ESD-standarder og er optimalisert for en rekke loddejobber, inkludert alle mikro-oppgaver som mikromontering, produksjon av mobiltelefoner og mye mer.

– Vi er stolte av å ta inn enda en høykvalitets merkevare til vårt omfattende sortiment. Vi er alltid på jakt etter gode samarbeidspartnere som bidrar til å gi gode løsninger til kundene våre, sier Steve Herd, Head of Product Management, Distrelec Group.

Ytterligere informasjon om funksjonaliteten til WT-serien kan du se i denne videoen. Elfa Distrelec distribuerer WT-serien over hele Europa. Alle produktene finner du i Elfa Distrelec sin nettbutikk.

Powered by Labrador CMS