Elkjøp Nordic har flyttet inn i et nybygg i Nydalsveien 18 i Oslo. Foto: Foto: Elkjøp/Rune Dyrhaug
Elkjøp Nordic har flyttet inn i et nybygg i Nydalsveien 18 i Oslo. Foto: Foto: Elkjøp/Rune Dyrhaug

ELKJØP NORDIC TIL NYDALEN

Mandag 21. august flyttet administrasjonen til Elkjøp Nordic inn på snaut 8.500 kvadratmeter i et nybygg i Nydalsveien 18 i Oslo.

Publisert

De forlater dermed Lørenskog, som har vært konsernets hovedbase til nå. Det er eiendomsselskapet Avantor som eier bygget.

– Vi har fått et tidsriktig og fremtidsrettet bygg der vi også tar med oss vår stolte historie. Bygget er ferdigstilt på kun ett år, noe som må være rekordtid. Takket være en enorm dugnadsinnsats fra egne ansatte, samt et godt samarbeid med byggherre Avantor, har vi fått et ferdig resultat som er skreddersydd for oss i Elkjøp, sa nordisk HR-direktør Stein Riibe i forbindelse med åpningen.

HR-direktør i Elkjøp Nordic, Stein Riibe. Foto: Elkjøp Nordic
HR-direktør i Elkjøp Nordic, Stein Riibe. Foto: Elkjøp Nordic

Brukere av bygget blir administrasjonen til Elkjøp Nordic samt innleide konsulenter, totalt rundt 270 personer, innen blant annet finans, innkjøp, logistikk, operasjoner, personal og kommunikasjon.

Elkjøp-bygget i Nydalen har en egen Elkjøp Phonehouse-butikk på bakkeplan, med Elkjøp Ullevål og Lefdal Storo som nærmeste butikker i konsernet. Alle interne kjøkken og rekvisitarom har innredning fra selskapets eget kjøkkenmerke Epoq. Møterom og kontorer skal være utstyrt med det siste innen teknologi, levert av Elkjøp Nordics egen B2B-divisjon, med blant annet rundt 200 flatskjermer og et møterom med fem 85 tommers skjermer.

Powered by Labrador CMS