VINSTRA PUSSET OPP FOR 1,2 MILL

– Vi har bygd om til den nye kjedeprofilen, og åpnet i midten av mai Norges fineste elektrobutikk, sier Stig Nyhus ved Expert Vinstra.

Publisert Sist oppdatert

Han er butikksjef og medeier i Expert på Sødorptunet, som er pusset opp for over 1,2 millioner kroner. Grunnlaget for satsingen er at selskapet Vinstra elektrobutikk AS før jul skrev ny avtale med Expert-kjeden.

– Expert er i dag en mye mer dynamisk og kunnskapsrik organisasjon enn tidligere, og det gjorde oss trygge på at vi gjorde det riktige når vi skrev ny kontrakt. Vi har også sett hvor fine butikkene til Expert i Fredrikstad og Slependen ble. Har man sagt A må en si B og satse, sier Nyhus.

Han sier den gamle innredningen, fra den gang de bygde ny butikk i 2005, trengte en fornyelse fordi dagens inntjening krever mer fokus på tilleggssalg.

Expert er i dag en mye mer dynamisk og kunnskapsrik organisasjon enn tidligere, og det gjorde oss trygge på at vi gjorde det riktige når vi skrev ny kontrakt

Produkter på bordet

– Vi får flere produkter på bord, og den hvite innredningen presenterer produktene mye bedre. Vi har en helt ny TV-vegg som viser kvaliteten på en helt ny måte, noe som gir oss argumenter for å selge bedre og dyrere TVer, sier Nyhus.

Også belysningen er byttet ut, til led-spotter som kun trekker 5 watt og gir samme lys som de gamle på 120-130 watt.

– Som takk for innsatsen i forbindelse med ombyggingen tok vi med alle ansatte på en tur til Albania, sier Nyhus.

Powered by Labrador CMS