Fitbit Charge 2 og Fitbit Flex 2

Pressemelding fra Fitbit 29. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fitbit reinkarnerer sine mest ikoniske aktivitetsmålere: Fitbit Charge 2 og Fitbit Flex 2

Charge 2 tillegger avanserte helse- og treningsfunksjoner som Guided Breathing og Cardio Fitness Level (estimert VO2-maks). Den utrolig tynne Flex 2 kan du svømme med samt bruke med moteriktig tilbehør for å holde motivasjonen oppe med stil

Ved å bygge videre på populæriteten til sine banebrytende aktivitetsmålere har Fitbit, den globale markedslederen innenfor “connected health and fitness”-kategorien, i dag lansert to nye aktivitetsarmbånd – Fitbit Charge 2™ og Fitbit Flex 2™. Charge 2 og Flex 2 måler dine viktigste helse- og aktivitetsstatistikker uanstrengt, med nytt elegant utseende og en opplevelse som er enda mer engasjerende, motiverende og personlig til hjelp for at du skal nå målene dine. Begge produktene er tilgjengelige i dag for forhåndssalg over hele verden og blir tilgjengelig i butikker denne høsten:

Fitbit Charge 2: Det mest populære aktvitetsarmbåndet fra Fitbit ble nettopp enda bedre. I tillegg til   PurePulse® pulsmåling, har den nå funksjoner for forbedrede treningsoppsummeringer, nye helse- og treningsverktøy, smarte notifikasjoner av det du trenger mest og et nytt design med en større skjerm og utskiftbare bånd som gjør det enklere for deg å variere mellom å gå til trening eller å gå ut på byen.

Fitbit Flex 2: Fitbits ultraslanke første svømmetette aktvitetsarmbånd, har en avtagbar tracker som kan forvandles med klassiske bånd og elegante anheng slik at du uanstrengt kan måle din hverdagsaktivitet, trening og søvn med din egen stil.

– I løpet av de siste ni årene har vår evne til å innovere både design og funksjonalitet, og det er vår dype forståelse av hva brukerne ønsker som har gjort oss til det ledende wearable-selskapet i verden. Flex ble raskt den mestselgende aktivitetsmåleren på markedet som en av de første wearablesene som klarte å slå sammen trening og mote, og vi har revolusjonert Flex 2 ved å gjøre den mulig å svømme med og tillegge flere funksjoner i et design som er 30% mindre enn originalen. Vi brøt en ny dimensjon med Charge HR ved å tilgjengeliggjøre håndleddsbasert pulsmåling for millioner av brukere rundt om i verden, og vi har gjort det igjen med Charge 2, som gir brukerne et øyeblikksbilde av deres “cardio fitness” basert på estimert VO2-maks, sier James Park, co-founder og CEO hos Fitbit.

Gjør alle slag tellende med Charge 2

Det verdensledende wearables-selskapet1 har reinkarnert Fitbit Charge HR™, deres mest populære aktivitetsarmbånd, som var det første til å gi kontinuerlig automatisk pulsmåling rett på håndleddet ditt. Med en ny tynn look og en oversiktlig og lettlest skjerm som er fire ganger større enn forgjengeren gir Charge 2 deg en opplevelse som er mer engasjerende, motiverende og personlig for at du skal nå dine mål.

Viktige funksjoner inkluderer:

Innovasjoner fra PurePulse: Kontinuerlig pulsmåling som gjør det enklere for deg å få maks ut av treningsøkten, bedre oversikt på kaloriforbrenning og et bilde av din overordnede helse. Charge 2 sin avanserte helse- og treningsmåling med to nye virkningsfulle funksjoner som er drevet av din egen puls:

Få et øyeblikksbilde av din Cardio Fitness Level: Finn automatisk ut hvordan formen din er med personlig cardio fitness level og score, basert på estimert VO2 Max som blir kalkulert ved å bruke din brukerprofil, puls og treningsdata. I tillegg kan du få veiledning for å ta affære og forbedre din score over tid ved å øke treningsfrekvens, intensitet eller ved å nå en sunnere vekt.

Slapp av med Guided Breathing Sessions: Charge 2 tilbyr en avslappende og fokuserende opplevelse som beroliger kropp og sinn gjennom personlige pusteøkter. Slagendringer i pulsen bestemmer din personlige pustefrekvens. To- og fem-minutters økter viser sanntidspulsvisualisering, animasjoner og vibrasjonssignaler til å hjelpe deg å puste inn og ut med veiledningen, og til å finne øyeblikk av ro i hverdagen. Forskning har har vist at å utvikle en langsiktig fokus på dette kan ha helsefordeler som inkluderer redusering av stress og angst samt for å senke blodtrykket.

Forbedret treningserfaring: Få sanntids-, handlekraftig treningsstatistikk rett på skjermen slik at du kan gjøre øyeblikkelige endringer under treningsøkten og forbedre deg over tid.

Multi-sport moduser: Mål spesifikke treningsøkter som løping, sykling, vekt, yoga og mer, samt at du kan få treningssammendrag etter økten og få en detaljert rapport over aktiviteten i Fitbit®-appen.

Tilkoblet GPS: Koble ditt aktivitetsarmbånd med GPSen på smarttelefonen din for å få enda mer presis og handlekraftig sanntidsstatistikk, som tempo og distanse når du løper samtidig som ruten din blir tegnet opp på et kart i appen.

Intervall treningsmodus: Få veiledning i vekslende perioder med høyintentitetstrening og restitusjon for å maksimere treningsøkten som sirkel trening så du kan holde fokus på treningen.

Smartere, enklere heldagsmåling: Avanserte sensorer måler all aktiviteten din hele dagen og søvnen din automatisk og uanstrengt. Din SmartTrack™ gjenkjenner aktiviteten din automatisk og logger hverdagsaktiviteter som gåing, løping, elipsemaskin og mer med enkelhet. Påminnelser om bevegelse motiverer deg til å være aktiv gjennom hele dagen.

Slankt, nytt design: Det modulære designet og den lettleste berøringsskjermen er fire ganger større enn Charge HR og lar deg skape din egen look som passer stilen din med utskiftbare bånd og klokker – samtidig som du holdes tilkoblet med de smarte notifikasjoner som du trenger mest.

Uansett hvor du går vil din dag bli logget med stil med Flex 2

Fitbit har forbedret sin ikoniske og industridefinerte aktivitetsmåler, Fitbit Flex®, til et ultratynt, svømmetett aktivitetsarmbånd som kan forvandles til å kle din personlige stil med et stort utvalg av stilig tilbehør. Med smartere treningsfunksjoner vil Flex 2 uanstrengt måle din aktivitet og gi deg vennlig motivasjon for at du skal være aktiv gjennom dagen.

De viktigste funksjonene:

Ultratynt, minimalistisk design: Nå er Flex 2 30% tynnere enn tidligere, og har en avtagbar tracker og utskiftbare, tynne, klassiske treningsbånd i syv farger som er perfekte for hele dagen, enten du går på treningssenteret eller skal ut å svømme.

Premium tilbehørsalternativer: Omform og tilpass Flex 2 i en variert rekke av Fitbit-designede armbånd og anheng for å best passe din stil eller aktivitet. Velg fra en rekke av luxe premium speilblanke armbånd i sølvfarget rustfritt stål, og 22k-belagt gull eller rosegull i rustfrittstål. Eller elegante lariat-style halskjeder i sølvfarget rustfritt stål eller 22k-belagt gull i rustfritt stål for et forhøyet utseende som passer sømløst inn i ditt hverdagsliv – fra kontoret til en kveld på byen.

Ta med på svømming og automatisk svømmemåling: Som Fitbits første svømmetette armbånd er Flex 2 svømmetett

ned til 50 meter enten du dusjer, er i bassenget eller havet. Den registrerer automatisk dine svømmeøkter, inkludert runder, tid og forbrente kalorier i Fitbit appen.

Uanstrengt og automatisk: Mål din viktigste helse- og treningsstatistikk, samt:

SmartTrack automatisk øvelsesgjenkjenning gjenkjenner utvalgte øvelser (gåing, løping, sykling, elipsemaskin, sportsgrener, aerobic økter - og nå svømming).

Påminnelser om bevegelse hjelper deg til å være mer aktiv med vennlige påminnelser om å nå times mini-skrittmål og redusere stillesitting.

Personlige ukentlige treningsmål hjelper deg å omfavne en konsekvent rutine og holde motivasjonen oppe.

Smartere: En enkel LED-skjerm bruker fargekodede lys til å vise deg progresjonen mot ditt daglige mål og holder deg tilkoblet med ringe- og tekstnotifikasjoner.

Designkolleksjoner for Flex 2

Fitbit fortsetter å omfavne sine strategiske partnerskap med ledende motedesignere og merker for å tilby innovativt og spennende design som gjør det mulig for deg å uttrykke din personlige stil, mens du lever et sunt og aktivt liv. Designerkolleksjonene som vil bli tilgjengelig for Flex 2 kommer fra følgende merker:

PUBLIC SCHOOL: Blander ambisiøs runway-mote med edgy, urban street-style med tilnærmelige luksusdeler i en stil som varierer fra high-end kjeder til bracelets til tilgjengelige treningsbånd som både er moderne og sofistikert. Tilgjengelig i 2016.

Tory Burch: Med klassiske, dristige, hverdagsbiter sammen med Tory Burchs signaturåpne fletteverk, detaljert rustfritt stål og glatte skinnstropper, vil denne kolleksjonen omforme din tracker til ett elegant smykke. Tilgjengelig i 2016.

Pris og tilgjengelighet

Charge 2 og Flex 2 er tilgjengelig for forhåndssalg i dag på Fitbit.com. Fitbit Charge 2 og Flex 2 vil bli tilgjengelig over hele verden og hos store forhandlere henholdsvis i september og oktober. Priser nedenfor er fra Fitbit.com, priser hos forhandlere kan variere.

Fitbit Charge 2 (NOK 1599) aktivitetsmåler med et klassisk armbånd i svart, blå,  plum eller teal

Klassiske tilbehørsarmbånd i fire farger selges separat (NOK 349)

Luksus premium lærarmbånd i blush rosa, brun og indigo (NOK 649)

Special edition series i gunmetal og rose gold kommer snart (NOK 1899)

Fitbit Flex 2 (NOK 999) aktvitetsmåler med et klassisk armbånd i svart,  lavender, magenta or navy

Klassiske tilbehørsarmbånd i syv nyanser av svart, rosa, grå, lavender, magenta, navy og gul, kommer snart og selges separat

Klassisk 3-pack tilbehørsarmbånd  i ulike nyanser Rosa (blush pink, lavender og magenta) og Sport (gray, navy and yellow) kommer snart (NOK 399)

Armbåndstilbehør i gull, rosegull (949), og sølv rustfrittstål (NOK 849)

Anhengstilbehør i gull (NOK 949) og i sølv og rustfritt stål (NOK 749)

Powered by Labrador CMS