Fitbit Blaze

Pressemelding fra Fitbit 25. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Treningsvideoer rett på armen, kontinuerlig pulsmåling og fargeskjerm:

Fitbit Blaze mottar pris på ISPO

Den svært så populære markedslederen innen “connected helath & fitness”-kategorien, Fitbit, vekker internasjonal anerkjennelse med sitt nye produkt Fitbit Blaze. Det nye produktet, som kommer i salg i norske butikker i mars, har vunnet en prestisjetung pris på ISPO som arrangeres i Munchen i disse dager.

Som det nyeste medlemmet av Fitbits familie, har den smarte treningsklokken Fitbit Blaze blitt hedret som en ISPO Award-vinner. Fitbit Blaze ble kåret til vinnerprodukt i “Performance-kategorien” blant over 90 andre produkter. Fitbit Blaze er en smart treningsklokke laget for å hjelpe deg til å få mest mulig ut av treningsøktene dine, med et design du kan tilpasse din personlige stil, samt smarte notifikasjoner - alt i én elegant klokke som passer sømløst inn i livet ditt.

- Denne utmerkelsen bygger helt klart under vår satsning om å tilby innovative, helsefokuserte, bærbare enheter som gir folk bedre kunnskap om deres generelle helse og gjør dem i stand til å ta kontroll over deres helse- og aktivitetsmål. Vi lagde denne smarte treningsklokken med avanserte funksjoner for å sørge for å ta treningsøktene dine til neste nivå, sammen med fokus på design - med utskiftbare deler slik at den tilpasser seg din personlige stil - noe som gjør den til vår smarteste, mest elegante og mest motiverende aktivitetsmåler til nå. Fitbit Blaze blir en del av vår mangfoldige familie av aktivitetsmålere - så nå alle kan finne riktig passform for sin livsstil og sitt mål, sier Gareth Jones, VP og General Manager for Fitbit EMEA.

Den smarte treningsklokken som sørger for å få brukerne aktive med stil

Fitbit Blaze leverer en kombinasjon av innovative funksjoner som ble nøye utvalgt med det formål om å sørge for en fuksjonalitet og et designet som vil motivere og gi en treningsopplevelse som er mer uanstrengt, med avansert veiledning og coaching. Det er en vakker, allsidig klokke som kan tilpasses din personlige stil:

• Forbedrede treningsfunksjoner som FitStars skreddersydde treningsøkter rett på skjermen, GPS, kontinuerlig håndleddsbasert pulsmåling, Multi-sport-modus, samt Smarttrack; automatisk gjenkjennelse av øvelsen du driver med, som bidrar til å motivere og presse formen din videre.

• Fokus på stil med en slank design, lett utskiftbare reimer, og en vakker, fargeberøringsskjerm med en rekke forskjellige utseender på skjermen, som passer din personlige stil og som gjør at du kan bruke den på jobb og på trening

• Tilpasset ditt liv og fokusert på de funksjonene som gjør måling av helse og aktivitet enklere. Fitbit Blaze omfatter smarte notifikasjoner over det som betyr mest, som innkomne samtaler, tekst og kalendervarsler, slik at du kan holde kontakten med det som er viktig. Med lang batterilevetid på opptil fem dager kan du holde tritt med livet ditt, både dag og natt

Pris & tilgjengelighet

Fitbit Blaze er nå tilgengelig for forhåndskjøp på Fitbit.com for 229,95 euro (inkl. moms) og Fitbit Blaze vil være tilgjengeligi butikk fra mars i år. En kolleksjon med flere reimer og ytterligere accessoirer kommer i løpet av kort tid. Følgende accessoirer er tilgjengelig ved lanseringen:

●      Klassiske høykvalitets gummibånd i svart, blått og plommefarge - 29,99 euro (inkl. moms).

●      Luxe reim i ekte skinn med en ramme i rustfritt stål i svart, grått og kamelfarge - 99,99 Euro (inkl. moms).

●      Luxe reim og ramme i sølvfarget rustfritt stål - 139,99 euro (inkl. moms).

Powered by Labrador CMS