HP DeskJet 3720

Pressemelding fra HP 21. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skriv ut feriebildene rett fra Instagram!

HP lanserte nylig verdens minste alt-i-ett-skriver HP DeskJet 3720. Med denne kan du enkelt skrive ut fra Facebook, Instagram eller andre sosiale medier. - Perfekt for oss som har flere ferieminner på Instagram enn vi har i fotoalbum!

Skriveren er svært hendig og brukervennlig, og er faktisk bare halvparten så stor som andre blekkskrivere i sin klasse. Dette gjør at den er veldig enkel å flytte.

Med sin Electric Blue-farge er den flott å ha på skrivepulten. Og dersom blå ikke er din favorittfarge, så fortvil ikke, - innen jul forventes andre farger!

Å bruke HP DeskJet 3720 sammen med gratisappene fra HP gjør det veldig enkelt å skrive ut det du måtte ønske, - rett fra sosiale medier. Med appen HP Social Media Snapshots kan du velge favorittbildene fra Facebook, Instagram, Flickr eller kamerarullen din og printe ut disse ved hjelp av kun noen få tastetrykk.

HP all-in-on remote gir deg også tilgang til viktige funksjoner som utskrift, kopiering og trådløs scanning fra de aller fleste smarttelefoner og nettbrett. Har du et analogt bilde fra barndommen som du gjerne skulle hatt tilgjengelig på mobilen din, så fikser denne appen det for deg. Du kan enkelt lage personlige bursdagskort til venner og familie.

HP tilbyr også 4x5 sticky paper som egner seg veldig godt hvis du vil dekorere rommet ditt med favorittbildene. Dette fotopapiret kommer med lim på baksiden slik at du enkelt kan feste bilder der du måtte ønske det. Et stort pluss er at de enkelt kan tas ned igjen, - på den måten kan du hele tiden fornye veggen med ferske ferieminner.

DeskJet 3720 vil være tilgjengelig fra og med september 2016 hos utvalgte forhandlere.

Prisen vil være på rundt 800,-

HP Social Media Snapshots selges via forhandlere i pakker på 25 ark/10x13 til 119,- (veiledende pris inkludert mva).

Powered by Labrador CMS