LEICA M9-P Edition Hermès

Pressemelding fra Bresson 11. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LEICA M9-P Edition Hermès 

Leica samarbeider igjen med det anerkjente motehuset Hermès i Paris og lanserer ny Leica M9-P spesialutgave i et meget begrenset antall.  

LEICA M9-P Edition Hermès – Série Limitée Jean-Louis Dumas   Etter Leica MP Edition Hermès (2003) og Leica M7 Edition Hermès (2009), er dette den tredje spesialutgaven av Leica M-systemet som Leica og Hermès lanserer.  

Leica M9-P Edition Hermès er laget i et meget begrenset antall og har en helt unik design. Spesialutgaven leveres i Norge kun via våre to Leica shops. Leica M9-P Edition Hermès tilbys i to utgaver, med ett eller tre objektiver: LEICA M9-P Edition Hermès Den første utgaven er tilgjenglig 10. mai 2012 i et begrenset antall på 300 sett. I tillegg til kamerahuset, inneholder settet en sølvanodisert Leica Summilux-M 50 mm f/1.4 ASPH.  

LEICA M9-P Edition Hermès – Série Limitée Jean-Louis Dumas Den andre utgaven blir tilgjenglig i juni i et begrenset opplag på 100 sett. I tillegg til kameraet, inneholder settet tre objektiver, Leica Summicron-M 28 mm f/2 ASPH, Leica Noctilux-M 50 mm f/0.95 ASPH og en Leica APO-Summicron-M 90 mm f/2 ASPH. Alle med sølv-anodisert overflate. Dette settet er en hyllest til vennskapet og samarbeidet mellom Jean-Louis Dumas, den tidligere presidenten i Hermès, som døde i mai 2010, og Leica Camera AG. Derfor bærer settet tittelen "Série Limitée Jean-Louis Dumas".  

Det unike settet vil bli levert med en håndlaget Hermès kamerabag som er tilgjengelig utelukkende som en del av settet med tre objektiver. Kamerabagen er den første Leica-bagen som noensinne har blitt laget av Hermès. Som en hyllest til Jean-Louis Dumas inneholder settet en bok med et utvalg av hans Leica M-bilder.

Stjernedesigner Walter de'Silva har brukt okerfarget kalveskinn levert fra Hermès historiske sortiment. Dette gir en unik, eksklusiv design som kun finnes i dette begrensede, nummererte opplaget. I tillegg til objektivets utvendige deler, er topplate, bunnplate, lukkerhjul, multifunksjonshjul og utløserknapp er nydesignet.  

På Hermès-utgaven av Leica M9-P er rammevelgeren, tilbehørsskoen og Leica-inskripsjonen på topplaten utelatt til fordel for det unike designet. Alle andre tekniske detaljer og funksjoner er på disse spesialdesignede kameraene og objektivene identiske med standardversjonene. Begge utgavene er nummererte og kommer i begrenset opplag.

Veiledende utsalgspris på Leica M9-P Hermès spesialutgaver er kr. 165.000,- og kr. 350.000,-.

Powered by Labrador CMS