Olympus SP-820UZ

Pressemelding fra Olympus 22. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus SP-820UZ med 40x optisk zoom tar ledelsen i ultrazoomklassen

Olympus er i dag et av de ledende selskapene innen optisk digital bildeteknologi, både i kameraer og avansert medisinteknikk. Med SP-820UZ viser kameradivisjonen frem enda en klasseleder i klassen kompakte kameraer med ultrazoom. Modellen kommer i sølv og svart  til en pris på 2 299 kroner. 

40x ultrazoom i et bekvemt kompaktkamera

Zoomomfanget er imponerende. Mens tidligere modeller på markedet har 24 mm* vidvinkel, kan SP-820UZ skilte med 22,4 mm og det ytterste telenivået er nært 900 mm*. Totalt innebærer det 40 gangers forstørrelse! Kameraet gir deg mulighet til å fange alle typer motiver, fra imponerende panoramabilder og trange interiører, til forbløffende nærbilder. 

Designen er gjennomtenkt, ergonomisk og føles profesjonelt. Kameragrepet gir et bekvemt og stødig grep som minsker risikoen for bevegelsesuskarphet. Det kompakte formatet gjør kameraet til et perfekt reiseselskap. Et lett, pent og slankt kamera som kan være med overalt. 

Imponerende ytelse for stillbilde og film i Full HD

Resten av kameraets spesifikasjoner er like imponerende som zoomomfanget og designen. Under overflaten finnes Olympus' iHS-teknologi (Intelligence, High Sensitivity, High Speed) som bygger videre på ny teknologi fra selskapets digitale systemkameraer og muliggjør avansert bildebehandling i ekstreme situasjoner. Bildesensoren av typen High Sensitive CMOS med 14 megapiksler og TruePic V bildeprosessor gir kameraet høy ytelse, både for stillbilde og film i Full HD. 

Fylt med funksjoner for morsom og kreativ fotografering

Film i Full HD med mulighet for å justere antall bilder per sekund for flotte slow motion-scener. Med Multi-Motion Movie IS får du pene, rystelsesfrie filmsekvenser selv når du går og filmer. For tilhengere av telefoto byr kameraet på en digital zoom som fordobler zoomomfanget til 80x uten at bildekvaliteten forringes merkbart. Bildesensoren med HDR Backlight gir deg et suverent dynamisk omfang i bildene. Kombinert med dobbel bildestabilisering gir det skarpe, fargesterke bilder med meget lavt brus selv i tøffe lyssituasjoner. 

Smart panorama som automatisk hjelper deg når du vil ta et panoramabilde opptil 360°, 12 magiske kunstfiltre, høyhastighetsfotografering og flere smarte autofunksjoner gir deg helt nye muligheter til kreative og spennende bilder.

Olympus SP-820UZ 

Bildekvalitet

Brukervennlig

 Kreativt og fleksibelt

 Øvrig

 * Tilsvarende 35 mm-format. 

Powered by Labrador CMS