Olympus VH-410

Pressemelding fra Olympus 22. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus VH-410 med smart berøringsteknologi som fanger bildet

Olympus VH-410 har ingen unødige knapper som forstyrrer designen. I stedet bruker du den intuitive berøringsskjermen når du tar bilder eller filmer. Enkelt og smart. Modellen fås i sølv, svart, rosa og blått i til en pris på 1099 kroner. 

En virkelig smart 16 megapiksler kamera

Et attraktivt ytre kombineres med smarte autofunksjoner som gjør det enklere enn noensinne å ta bra bilder og morsomme videoer. 5x optisk vidvinkelzoom (26-130 mm*) og 16 megapiksler bildesensor. Det er et virkelig kamera og med Touch Shutter og Touch AF trenger du bare å peke på motivet på den 3 tommer store skjermen. Kameraet fokuserer og følger motivet også hvis det beveger seg. Eksponeringen følger også automatisk, og når du vil ta bilder peker du bare på skjermen igjen. 

Film i HD og skap magiske bilder

Like lett er det å filme i HD (720p). Har motivet full fart, kan du stole på kameraets doble bildestabilisatorer som sørger for at bildene blir skarpe. Bra å ha også når lukkertiden blir lang når lyset faller. Du trenger ikke å ha styr på vriene kamerainnstillinger, men motivprogrammene og avanserte autofunksjoner hjelper deg med å få bra bilder i alle situasjoner. 

Panoramafunksjon, Beauty Make-up og magiske kunstfiltre setter en ekstra spiss på bildene og videoene. Ta enkelt imponerende panoramabilder, gi vennene en make over, eller skap spennende, morsomme og fine effekter direkte i kameraet. Del bildene og filmene trådløst etterpå (kompatibel med Eye-Fi-minnekort) på nettet eller en PC. 

Olympus VH-410 

Bildkvalitet

Brukervennlig

Kreativ og fleksibel

Annet

* Tilsvarende 35 mm-format. Eye-Fi is a trademark of Eye-Fi, Inc. SD is a trademark of SD Card Association. 

Powered by Labrador CMS