Lensebaby Composer Pro

Pressemelding fra Focus Nordic 2. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lensbaby lanserer Composer Pro for speilløse systemkamera

Lensbaby Composer Pro, et populært SLR-objektiv for kreative fotografer, blir nå tilgengelig for Micro 4/3 kamera (Panasonic Lumix G Micro System og Olympus Pen), Sony NEX, og Samsung NX kamera. Det nye objektivet er fullt kompatibelt med Lensbaby Optic Swap-systemet og leveres med dobbelglassoptikk.

Composer Pro, som ble lansert i mars 2011, er en oppgradert utgave av Composer, med kuleledd av metall og ny fokusmekanisme for bedre presisjon. Kuleledds-konstruksjonen gir full kontroll over objektivets vinkling og den oppgraderte fokusmekanismen har en presis og nøyaktig dempet fokusring.

Dette gjør Composer Pro til det perfekte valg for profesjonelle film- og stillbildefotografer som vil skape banebrytende kreative bilder.

Dobbelglass-optikken med 50 mm f/2, skaper en ”sweet spot” i fokus som kan flyttes rundt i bildeflaten ved å vinkle objektivet.

Composer Pro er kompatibel med samtlige linser innenfor Lensbaby Optic Swap Systemet, inklusive Fisheye, Soft Focus, Pinhole/Zone plate, Single Glass og Plastic. Alle kan monteres i Composer Pro for ulike kreative effekter.

”Composer Pro for speilløse systemkamera er den siste tilveksten i Lensbaby familien. Med denne tilveksten har Lensbaby et tilbud til alle kreative fotografer, uansett hvilke systemkamera man skulle ha”, sier Odd Bergstø hos Lensbabys nordiske generalagent Focus Nordic.

Composer Pro spesifikasjoner:

Raffinert kuleledd i metall gir ultra-smidig fokus og kontroll over vinklingen    

Leveres med dobbelglassoptikk    

Kompatibel med Lensbaby Optic Swap System    

Fokustype: manuell    

Størrelse/vekt: 5,71 cm (lengde) x 6,35 cm (bredde), 113 gram    

Tilter fra null til 17,5 grader

Dobbelglassoptikk:

Brennvidde: ca. 50 mm    

Multicoated optisk glass    

Blender: utskiftbare magnetiske blenderlameller    

Blender: f/2, f/2.8, f/4, f/5.6, f/8, f/11, f/16 og f/22    

Optikk med selektivt fokus    

Nærgrense 46 cm    

37 mm filter størrelse som passer til alt Lensbaby tilbehør

Pris og tilgjengelighet

Composer Pro med dobbelglassoptikk blir tilgjengelig i butikk fra mai måned og vil koste ca. kr 2.495,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS