Lowe Pro Fastpack

Pressemelding fra Focus Nordic 16. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lowepro lanserer en ny generasjon ryggsekker for folk i farten

Lowepro, verdensledende innenfor fotovesker, lanserer to nye ryggsekker i sin berømte Fastpack-serie, Fastpack 150 AW II & Fastpack 250 AW II. Begge er designet for folk på reisefot, med behov for enkel tilgang og god beskyttelse av kamerautstyr, laptop m.m.

”Vår Fastpack-serie er designet for å gi reisende enkel tilgang til laptop, kamerautstyr og alt tilbehøret man alltid vil ha med seg”, sier Tim Grimmer, vice president of brand hos Lowepro, ”disse nye ryggsekk-versjonene gir enda bedre beskyttelse av utstyret og har flere avdelinger for sensitivt utstyr, som laptop, iPad, hodetelefoner, m.m.”

De nye ryggsekkene har en godt polstret avdeling for kamerautstyr, Lowepros patenterte innebygde regntrekk, og remmer for å feste sekken utenpå f.eks. en reiseveske. På utsiden finnes lommer og fester for f.eks. vannflaske, stativ m.m.

Fastpack 150 AW II

Den minste av de to modellene har plass til et systemkamera med objektiv (som f.eks. Nikon D7100 med et 24-70 F/2,8), 1-2 ekstra objektiv eller blitser, en laptop på opptil 11” (som f.eks. MacBook Air), pluss en iPad. Dessuten har den mengder av mindre lommer til f.eks. stor smarttelefon, hodetelefoner, harddisk etc.

Fastpack 250 AW II

Den største av de to modellene har plass til et systemkamera med objektiv (som f.eks. Nikon D810 med et 70-200 F/2,8), 2-3 ekstra objektiv eller blitser, en laptop på opptil 15”, pluss en iPad. Dessuten har den mengder av mindre lommer til f.eks. stor smarttelefon, hodetelefoner, harddisk etc.

Pris og levering

Fastpack kommer for levering i april og vil koste:

    Fastpack II 150 AW. Ca.pris: kr 1.195,- inkl. mva.

    Fastpack II 250 AW. Ca.pris: kr 1.495,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS