Lowepro Event Messenger, Photo Traveler og Flipside

Pressemelding fra Focus Nordic 1. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye fotoryggsekker og skuldervesker fra Lowepro

Lowepro lanserer nå flere nye kameravesker; skulderveskeserien Event Messenger som også kommer i en ryggsekkversjon som kalles Photo Traveler 150. I tillegg lanseres Flipside 500 AW, en romslig og funksjonell fotoryggsekk for utendørsfotografer, med plass til teleobjektiver opp til 500mm.

Event Messenger er en serie med diskrete skuldervesker utviklet for å kunne ta med seg et systemkamera og en laptop eller nettbrett. Tilgangen til utstyret er enkel takket være et system som Lowepro kaller Grab-and-Go. En kjekk finesse er Dual-Mode Flap, som betyr at man raskt kan velge mellom sikker oppbevaring og lydløs tilgjengelighet. Inne i vesken er det justerbare vegger og smårom med glidelås. Event Messenger kommer i tre størrelser, Event Messenger 100 (20 x 9 x 17 cm), Event Messenger 150 (30 x 10 x 22 cm) og Event Messenger 250 (35 x 12 x 25 cm). De to største har plass til henholdsvis nettbrett og liten laptop.

Photo Traveler er en ryggsekk laget i samme lerretsmateriale som Event Messenger. Den er utviklet for samme behov, å bære med seg et kompakt systemkamera og et nettbrett. Denne sekken har flere rom, justerbare innervegger, og i tillegg flere lommer og festeringer, samt bærehåndtak. En spesiell detalj er at sekken står oppreist når man setter den fra seg, den behøver ikke lenes mot noe for å stå stødig. Photo Traveler veier kun 0,6 kg og har de innvendige målene 22 x 12 x 20 cm.

Flipside 500 AW er en romslig fotoryggsekk for natur- og utendørsfotografer. Den er laget for å beskytte, oppbevare og bære med seg mye profesjonelt fotoutstyr (ett til to kamerahus, to til fire ekstra objektiver samt blitz) i sitt polstrede og romslige hovedrom. Sekken har også et spesielt feste for fotostativ.

Sekken kan roteres med hoftebeltet slik at den kan bæres foran, for maksimal tilgjengelighet til kamerautstyret. Når den bæres på ryggen er det en ekstra sikkerhet for utstyret at sekken åpnes mot kroppen. Sekken har mange smårom og mange fester for ekstrautstyr, tilpasset SlipLock-systemet. Flipside 500 AW veier kun 2 kg og innermålene i hovedrommet er 28 x 19 x 48 cm.

"Flipside 500 AW kommer med Lowepros patenterte allværsbeskyttelse (AW cover) som beskytter utstyret når været blir dårlig. Regntrekket oppbevares i en egen lomme når den ikke benyttes”, sier Lasse Ericson hos Focus Nordic, nordisk importør av Lowepro.

Pris og tilgjengelighet

Alle modellene blir å finne i butikkene i løpet av april, og omtrentlige priser inkludert mva vil være 549,-

(Event Messenger 100), 649,-

(Event Messenger 150), 749,-

(Event Messenger 250), 795,-

(Photo Traveler 150) og 1995,- for Flipside 500 AW.

Powered by Labrador CMS