Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm

Pressemelding fra Nikon 6. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer fleksibelt objektiv

I AM VARIETY

Nikon lanserer et nytt og fleksibelt zoomobjektiv. AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR er et kompakt objektiv med bildestabilisering som passer nybegynnere så vel som mer erfarne fotografer.

Objektivet som kan skilte med en brennvidde på 18-140 mm gir deg friheten til å fotografere en rekke ulike motiver uten å måtte skifte objektiv. Jon Aasen, Produktspesialist i Nikon Norge, sier det nye objektivet er allsidig, lett og rimelig samtidig som det gir enestående resultater.

– Det er selvsagt en fordel å bruke ulike objektiver til ulike formål. Men ofte krever situasjonen fleksibilitet, og da kan det være greit å ha et alt-i-ett objektiv. Objektivet vil være tilgjengelig i kit med utvalgte kameraer i DX-formatet, sier han.

Stabilisering

Nikons bildestabiliseringsteknologi supplerer den allsidige brennvidden og lar deg bruke lukkertider som er opptil fire stopp langsommere. Dette tillater mer effektiv fotografering under dårlige lysforhold og sikrer skarphet i hele zoomområdet. Uskarpe bilder reduseres dramatisk – spesielt når det tas bilder på teleobjektivenden av skalaen. Bildestabiliseringsteknologien sikrer også at kameraet opprettholder et stabilt bilde – selv når det filmes. I tillegg forbedres søkerbildet ved panorering.

Optimal bildekvalitet

Objektivet er optimalisert for å møte kravene til dagens høyoppløselige D-SLR-sensorer. Den optiske designen kan vise til 17 elementer i 12 grupper. Et ED-linseelement med ekstra lav spredning og et asfærisk linseelement sikrer høy oppløsning og kontrast samtidig som aberrasjon og fargespredning reduseres.

Lett reisekamerat

Objektivet er velbalansert med hensyn til størrelse, vekt, pris og bildekvalitet. Objektivet som kun veier 490 gram har NIKKOR presisjonsoptikk og allsidig brennvidde. Metallfatning og værforsegling i gummi gjør det ekstra holdbart. 

Objektivet er tilgjengelig fra 29. august og har en veiledende pris på 5.790,-.

Powered by Labrador CMS