Ilford Photo Glossy 240

Pressemelding fra Focus Nordic 8. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ilford satser på amatørene

Ilford, som er mest kjent for sine profesjonelle fotopapir lanserer nå et nytt fotopapir som retter seg mot fotointeresserte som ønsker å skrive ut bilder på sin hjemmeskriver, og få topp kvalitet til en rimelig penge.

Stjernestatus

Introduksjonen av dette papiret kompletterer også Ilfords nye segmentering av de ulike produktene. Det er nå lansert 3 ulike kvalitetsnivåer med en rangering bestående av stjerner. Dette nye papiret er tildelt 3 stjerner, sammenlignet med Prestige-serien som er tildelt 5 stjerner, og Premium-serien som har 4,5 stjerner. De profesjonelle produktene er skreddersydd for utstillinger og annen produksjon av fagfoto, mens Photo-serien er myntet på produksjon av vanlige bilder på hjemmeskriveren. At papiret er vesentlig billigere enn de øvrige seriene, gjør dette til et "hverdagspapir".

Ilford Photo Glossy 240

GIlford har benyttet sin ekspertise fra 130 års erfaring innen analog og digital fotografi til å utvikle et papir, som til tross for sin lave pris gir en blank overflate, helt uten tørketid (instant dry). Papiret gir god fargegjengivelse, og er kompatibel med alle skrivere, uansett merke og modell.

Pris og levering

Papiret finnes for omgående levering. Forpakning: A4 20 ark, pris ca. kr 90,- inkl. mva.