Miggo Aqua

Pressemelding fra Tura Scandinavia 29. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MIGGO Kameraveske Aqua

Tura Scandinavia lanserer Miggo Agua, en serie kameravesker som beskytter kameraet i all slags vær. Veskene er motstandsdyktige mot vann og har IPX3 sertifisering. Du har rask tilgang til kameraet som sitter godt inntil kroppen. Passer for alle værforhold som regn, snø, sandstorm og ikke minst i bymiljøet.

Du trenger ikke å bekymre deg for det kostbare utstyret ditt. Fungerer også som en kamerastropp da stroppen bærer både veske og kamera. Kameravesken gir god beskyttelse mot støt og har ekstra polstring ved objektivet. Alle veskene har også lomme for minnekort og objektivdeksel slik at den ikke forsvinner.

Med Quick-Draw modus for umiddelbar fotografering. Fungerer for både venstre- og høyrehendte. Tilgjengelig i forskjellige versjoner avhengig av størrelse og type kamera du bruker. Aqua kameravesker tåler en maksimal vekt på 1,5 kg. Den maksimale diameter på objektivet er 10 cm.

Powered by Labrador CMS