Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 75 mm 1:1,8

Pressemelding fra Olympus 24. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus lanserer lyssterkt portrettobjektiv i metall

Olympus Micro Four Thirds-systemet får nå ytterligere et nytt objektiv med meget godt optisk kvalitet og pen retro-design. M.ZUIKO DIGITAL ED 75 mm 1:1,8 (150 mm *) passer både til OM-D og PEN-serien. Det elegante objektivhuset er i metall og matcher de imponerende ytelsene. Portrettobjektivet vil være tilgjengelig fra juli 2012.

Høy hastighet, lav refleksjon og minimal aberrasjon Den store blenderåpningen i det nye Olympus-objektivet er perfekt for fotografering i svakt lys og for korte lukkertider. Kombinert med lang brennvidde gir det en liten dybdeskarphet, noe som medfører at motivet blir skarpt mot en uklar bakgrunn – en perfekt effekt for portrettfotografering.

Objektivet gir klare og skarpe bilder fra kant til kant med høy kontrast og oppløsning. Det er lett, kompakt og enkelt å bruke selv i manuell modus. Objektivet er helt designet i metall, noe som gir en eksklusiv følelse.  ZUIKO, Extra-low Reflection Optical (ZERO) har en antirefleksbehandling som er dobbelt så effektiv som vanlig antirefleksbehandling, noe som gir deg mulighet til å fotografere i sterkt lys uten risiko for ”flimmer”. Objektivet gir også pålitelig bokeh (uskarphet) uten risiko for vignettering eller kromatisk aberrasjon.

Flere originaltilbehør finnes til objektivet, som solblenderenLH-61F og objektivdekselet LC-61.

Komplett spesifikasjon for objektivet finnes på www.olympus.no

Powered by Labrador CMS