Olympus OM-D E-M1

Pressemelding fra Olympus 5. februar 2015:

Publisert Sist oppdatert

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus OM-D E-M1 programvareoppdatering

Olympus lanserer en programvareoppdatering til den prisbelønte OM-D E-M1. Oppdateringen kommer med to hovedfordeler; kontinuerlig autofokus med 9 bilder per sekund og Live View ved bruk av appen Olympus ImageShare under filming. Oppdateringen er gratis og er tilgjengelig fra 24.februar.

E-M5 Mark II har verdens beste system for optisk bildestabilisering, og gjør det mulig å ta bedre bilder når belysningen er dårlig

Bedre enn D-SLR!

Olympus OM-D E-M1 som ble lansert i 2013 er en av de mest avanserte kompaktsystemkameraene på markedet. Kamera er elsket av profesjonelle fotografer og har vunnet en rekke prestigetunge utmerkelser ved å bevise seg bedre enn tradisjonelle D-SLR-systemer både når det gjelder størrelse og bildekvalitet. I fjor vant det blant annet ” iF Product Design Award 2014” for sin kompakte størrelse, sin lette vekten og sitt ikoniske design. Kamera har også vunnet ”Årets produkt 2013” av dpreview magazine.

Eksklusiv garanti og servicetilbud

De som kjøper, eller allerede eier, et Olympus OM-D E-M1 kan nå få seks månders ekstra garanti ved å registrere seg på MyOlympus. I tillegg får man tilgang til "Service Plus". Utvidelsen av garantien gjelder fra den dagen den opprinnelig utløper.

Fordeler ved programvareoppdateringen:

>Kontinuerlig autofokus med sekvensfotografering 9fps for knivskarpe bilder

>Kompatibilitet med OI.Share v2.5 med Live View av videoinnspilling via WiFi på en smartphone

>Firmware er gratis og nedlastning skjer via Olympus digitalkamera Updater

Les også:

Stabilisatoren det tredje argumentet

Les også produktnytt:

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8 mm Fisheye 1:1.8 PRO

Olympus OM-D E-M5 Mark II

Olympus STYLUS Tough TG-860

Powered by Labrador CMS