Power i Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen tilbyr gratis utlånshengere. Illustrasjon: Freetrailer/Power

GRATIS UTLÅNSHENGERE HOS POWER

Ti Power-butikker låner nå ut gratis tilhengere. – Dette er en god måte å tilby en enda bedre service på, sier driftssjef Jon Lyngra i Power.

Publisert Sist oppdatert

Det er selskapet Freetrailer som har inngått en avtale med Power om dette. Ifølge en pressemelding skal de i overgangen mars-april ha rundt 20 tilhengere på plass i ti Power-varehus, i Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen.

Jon Lyngra. Foto: Power

– Det er stor konkurranse i vårt marked, og vi er hele tiden på jakt etter det lille ekstra som kan gjøre oss bedre. Nå har vi funnet enda en tjeneste som vil gi kundene våre bedre service, sier Jon Lyngra i Power.

Det danske og børsnoterte selskapet Freetrailer har ifølge sin pressemelding gjennom flere år opplevd stor suksess med å tilby hengere som lånes ut gratis hos varehus, butikker og lagertilbydere. Det eneste kundene trenger er Freetrailer-appen, og så kan de administrere utlånet selv.

 

650 hengere i Norge

– I løpet av bare de to siste årene har antall årlige utlån av gratis tilhengere i Norge økt fra 50.000 til 116.000. Inkludert avtalen med Power har Freetrailer nær 650 tilhengere tilgjengelig for utlån over hele Norge, heter det i pressemeldingen.

Siden november har Freetrailer hatt tre tilhengere hos NetOnNet på Alnabru i Oslo.

Lars Kronqvist. Foto: Freetrailer

– Avtalen med Power styrker virkelig vår posisjon i Norge. Avtalen er et resultat av vår strategi om å være sterkt til stede i de viktigste norske byene, sier Lars Kronqvist.

Han er sjef for Freetrailer Norge, og sier i pressemeldingen at stadig flere norske kunder kjenner og forstår konseptet deres.

– Det gjelder både for de som bruker det for å tiltrekke seg flere kunder, og de som bruker tilhengerne til å frakte det de har behov for. Det som er litt spesielt er at man ikke trenger å være kunde for å bruke tilhengerne. Det eneste man trenger er Freetrailer-appen, så kan du faktisk bruke hengeren til å transportere akkurat det du vil, sier Kronqvist.

 

Forretningsideen

I tillegg til avtalene med varehusene og lagertilbyderne som låner ut hengerne, tjener Freetrailer også penger på dem som ønsker å forhåndsbestille tilhengere, låne dem lenger enn tre timer, eller vil forsikre hengeren man låner.

– Freetrailer tilbyr løsningen på helt konkrete mål for oss. For det første hjelper det kundene våre hjem med det de kjøper, som ikke får plass i en vanlig bil. I tillegg håndteres det på en enkel og velfungerende måte, som ikke gir noe ekstraarbeid for de ansatte på varehuset, sier Lyngra i pressemeldingen.

– Mange varehus ser også at tilhengerne fungerer som kjørende reklameplakater, som gir god oppmerksomhet i nærmiljøet. Vi har også jevnlig service på hengerne. Det betyr at de alltid er i god kvalitet, sånn at butikksjefene slipper å tenke på det selv, sier Kronqvist i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS