Samsung Galaxy Express

Pressemelding fra Samsung 25. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Full fart med Samsung Galaxy Express

Nå kommer Galaxy Express til Norge og gjør det superraske 4G-nettverket tilgjengelig for en lavere pris. Opplev video og musikk på en 4,5 tommer stor skjer med minimal innlastingstid, takket være streaming i høy hastighet. Og du kan se på film lenge, takket være det kraftige batteriet. Er du en person som bruker mye tid på sosiale medier er Galaxy Express perfekt fordi den er som skapt for video- og tekstchat, men også deling av video, musikk og annet.

Det finnes plass til tusenvis av sanger og bilder på Galaxy Express. Med Jelly Bean, det seneste operativsystemet fra Android, er det god flyt når du veksler mellom de ulike menyene og applikasjonene. Takket være 4G går det fort å laste ned høyoppløselige bilder og annet innhold som dine venner vil dele med deg. Det du vil vise på storskjerm kan sendes trådløst til en Samsung Smart-TV via AllShare Play, eller du kan sende det til et nettbrett og andre smarttelefoner.

Galaxy Express finnes i butikk fra uke 11 med veiledende utsalgspris 3500 NOK.

Powered by Labrador CMS