Panzer til Samsung Galaxy S7/S7 edge

Pressemelding fra Aurora Group 29. mars 216:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Komplet program av skjermbeskyttelser til den nye superselgeren fra Samsung

PANZER® – markedets ultimative og mest innovative skjermbeskyttelse er ute med et komplett program til den nye og populære Samsung Galaxy S7/S7 edge.

– Ikke før har de første forbrukerne tatt i bruk den nye Samsung Galaxy S7/S7 edge, før PANZER® er ute med et komplett program av effektive skjermbeskyttelser til den nye populære smarttelefonen. Du kan velge mellom tre forskjellige typer: Den helt nye og innovative Premium Full-Fit Curved Tempered Glass, som dekker hele skjermen på telefonen fra kant til kant, den originale Premium Tempered Glass i ekte glas eller den fleksible og ultratynne Premium Protection Film, som gir rask og effektiv beskyttelse til en fornuftig pris.

PANZER® Premium Full-Fit Curved Tempered Glass er den nye, innovative og elegante skjermbeskyttelsen i ekte glas med myke og avrundede kanter som dekker og beskytter skjermen på telefonen fra kant til kant – også der hvor skjermen buer. Bare 0,24 mm tykk, noe som gjør skjermbeskyttelsen så godt som usynlig. Den føles glattere ut enn telefonen egen skjerm og motvirker dessuten fete fingeravtrykk. Med Anti-Shatter-film, som holder skårene sammen hvis skjermbeskyttelsen skulle knuses. Fås i svart, hvit, gull eller sølv – som matcher de originale Samsung-fargene.

PANZER® Premium Tempered Glass er den originale og populære PANZER®-skjermbeskyttelsen laget av 0,33 mm tykt herdet glass, som gir skjermen på din Samsung Galaxy S7/S7 edge den ultimative beskyttelsen. Overflaten har et belegg som motvirker fingeravtrykk og gjør at skjermen er enkel å rengjøre. Med Anti-Shatter-film, som holder skårene sammen hvis skjermbeskyttelsen skulle knuses.

PANZER® Premium Protection Film er en ultratynn, fleksibel og nesten usynlig beskyttelsesfilm som effektivt beskytter displayet fra kant til kant – også der hvor skjermen buer. Enkel og rask montering og 100 % fri for luftbobler. Kan brukes i kombinasjon med alle cover eller caser, og er den mest prisgunstige skjermbeskyttelsen fra PANZER® til Samsung Galaxy S7 edge.

PANZER® til Samsung Galaxy S7/S7 edge – det viktigste:

• Komplett serie av ultimative skjermbeskyttelser til Samsung S7/S7 edge

• Laget av ekte glass (Tempered Glass, Full-Fit Curved Tempered Glass)

• Myke og avrundede kanter (Full-Fit Curved Tempered Glass)

• Ni ganger hardere enn vanlig glass (Tempered Glass, Full-Fit Curved Tempered Glass)

• 150 % mer ripebestandig enn stål (Tempered Glass, Full-Fit Curved Tempered Glass)

• Enkelt å montere uten bruk av lim eller væsker

• Fås også til andre populære enheter som Apple iPhone 6/6S Plus m.fl.

Priser og forhandlere

PANZER® Premium Full-Fit Curved Tempered Glass

Samsung Galaxy S7/S7 edge

Veil. pris kr 429,00.

PANZER® Premium Tempered Glass

Samsung Galaxy S7/S7 edge

Veil. pris kr 249,00.

PANZER® Premium Protection Film

Samsung Galaxy S7 edge

Veil. pris kr 229,00.

Se informasjon om forhandlere på www.panzer.me

Powered by Labrador CMS