Samsung Galaxy Beam

Pressemelding fra Samsung 11. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Følg matchen hvor som helst: Samsungs projektormobil Galaxy Beam nå i butikk

Akkurat i tide før en sommer spekket med store sportsarrangement kommer Galaxy Beam ut i butikk. Takket være den innebygde projektoren kan man nå følge idrettsprestasjonene hvor som helst.

Androidmobilen Galaxy Beam er kun 1,2 centimeter tykk, men er i tillegg utrustet med en innebygd projektor.

– Det er dobbelt så morsomt å følge store begivenheter sammen med andre. Med Galaxy Beam kan du sammen med venner se på fotball-EM, Tour de France og OL i London, og de store prestasjonene vises rett på veggen din hjemme, sier Fredrik Pantzar, overordnet produktansvarlig i Samsung.

Opp til 50 tommers bilde

Galaxy Beams skjerm er på fire tommer. Synes du det er for lite kan man via projektoren få bilder som er helt opp til 50 tommer store, slik at du kan dele med flere. De gjør man for eksempel på en lys vegg.

Streaming via playtjenester

Via playtjenester er det enkelt å følge med på det som skjer, uavhengig av om man er i nærheten av en TV eller ikke. Slik behøver du ikke å gå glipp av noen av sommerens høydepunkter på idrettsfronten.

Er du ikke blant de mest sportsinteressert kan du bruke Galaxy Beam til å se på bilder, YouTube eller streame film via ulike tjenester som er tilgjengelig med apper som Google Play.

Samsung Galaxy Beam har en fire tommer TFT-skjerm (480x800 piksler) og innebygd projektor med 15 lumen i lysstyrke, som gir gode bilder opp til 50 tommer. Android 2.3 og dobbelkjernet prosessor på én gigahertz. Bakre kamera på fem megapiksler med blits, og et fremre kamera på 1,3 megapiksler. Video i 720p/30FPS. Seks GB arbeidsminne, åtte GB minne, og plass til minnekort på opp til 32 GB. 124x64x12,5 millimeter og en vekt på 145 gram. Batteri 2000mAh.

Galaxy Beam er på vei ut i butikk nå og anbefalt utsalgspris er 4 000 kroner.