Samsung Galaxy S6 edge+

Pressemelding fra Samsung 13. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung leder utviklingen med den nye Galaxy S6 edge+

5.7” smarttelefon med dobbel kantskjerm gir den ultimate kombinasjonen av kraft og ytelse i et utmerket design.

Samsung Electronics Co. Ltd. presenterer i dag den nye Samsung Galaxy S6 edge+, en ny 5,7" smarttelefon som bygger på det unike og innovative designet til Galaxy S6 edge. Med en iøynefallende kombinasjon av metall og glass i et sømløst design, forsterker Galaxy S6 edge+ Samsungs engasjement for smarttelefoner med store skjermer. Allerede i 2011 introduserte Samsung den opprinnelige Galaxy Note med stor skjerm.

Galaxy S6 edge+ blander form og funksjon med bransjeledende funksjoner, blant annet: den beste skjermteknologien med Samsungs unike kantskjerm-design; det mest avanserte kameraet for høykvalitetsbilder og -videoer; den oppdaterte trådløse ladningsteknologien; og en utrolig kraftig prosessor. Med økt RAM til 4GB har denne smarttelefonen den beste kapasiteten og prosessorkraften på markedet slik at brukerne kan multi-taske enda enklere uten å oppleve «lag».

Samsung Pay, Samsungs enkle, sikre og praktiske mobile betalingstjeneste, blir tilgjengelig i Korea samtidig som lanseringen av Galaxy S6 edge+ og i USA i september. Samsung Pay fungerer med både MST (Magnetic Secure Transmission) og NFC (Near Field Communication) teknologier, og er beskyttet av Samsung Knox, verifikasjon ved fingeravtrykk og digital kryptering, En verden uten lommebøker er nærmere enn noen gang.

– I Samsung tror vi at smarttelefoner med stor skjerm dekker viktige behov hos forbrukerne. Det gir en langt bedre seer- og brukeropplevelse ettersom mange bruker telefonen til jobbrelaterte oppgaver og til å se på videoinnhold sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Norge. Med lanseringen av Galaxy S6 edge+ understreker vi vår forpliktelse til kontinuerlig innovasjon som oppfyller behovene til våre forbrukere."

Galaxy S6 edge+ for den beste multimedieopplevelsen

Samsung Galaxy S6 edge+ bygger videre på den unike og særegne utformingen av Galaxy S6 edge og blir enda mer elegant, diskré, og fint utformet. Den er utstyrt med nye "Apps edge", som gir umiddelbar tilgang til favoritt appene med et enkelt sveip over kantskjermen. I tillegg hjelper den forbedrede ’People edge' brukeren og enkelt å kommunisere med sine viktigste kontakter. Fra kantskjermen, kan man raskt finne sine forhåndsdefinerte kontakter og sende dem en melding eller ringe direkte.

Kraftige kjernefunksjoner

Galaxy S6 edge+ har enestående multimedia-kapasitet med bedre skjermkontraster og flere detaljer takket være Samsungs bransjeledende 5,7-tommers Quad HD Super AMOLED-skjerm.

Ettersom sosiale medier er blitt veldig etablert blant de aller fleste forventer forbrukerne å kunne dele øyeblikkene i livet gjennom bilder og video. Samsung forbedrer opplevelsen med enda bedre videofunksjoner. Disse inkluderer Steady Video, som gir Video Digital Image Stabilization på kameraet både foran og bak for skarp, klar video på farten, og Video Collage Mode, som tillater å spille inn og redigere korte videoer enkelt med ulike rammer og effekter. Galaxy S6 edge+ har også 4K videoopptak og Live Broadcast, som lar brukeren live-strømme Full HD video rett fra telefonen til sine kontakter eller til et større publikum gjennom YouTube Live. Alle som mottar lenken til YouTube fra en Galaxy S6 edge+ bruker, er i stand til å se direktestrømmet video fra sin smarttelefon, nettbrett, PC eller Smart TV.

Galaxy S6 edge+ har Samsungs «Adaptive Fast Charging» og oppgradert trådløs ladeteknologi. Den trådløse ladingen er kompatibel med nesten alle trådløse ladestasjoner som er tilgjengelig i dag. Med standardladeren er telefonen fulladet på omtrent 90 minutter, og med den nye trådløse laderen tar det bare 120 minutter. Telefonen er også ytterligere oppgradert for å støtte SideSync som tilbyr både trådløst og kablet PC-smarttelefon-integrasjon for sømløs forbindelse på tvers av enheter. Takket være automatisk gjenkjenning og ultra-raskt oppsett, kan brukeren umiddelbart koble telefonen sin til en PC eller et nettbrett for enkel tilgang til filer og data på tvers av alle plattformer og operativsystemer.

Brukere av Galaxy S6 edge+ vil også ha nytte av Samsungs avanserte kamerasystem, inkludert Quick launch (med et dobbeltklikk på hjem-knappen, starter kameraet på 0,6 sekunder), Auto Real-time High Dynamic Range (HDR) Smart optisk bildestabilisator (OIS) og flere nye filtre.

I tillegg har den forbedrede sikkerhetsfunksjoner med KNOX Active Protection (innebygd) og My KNOX (app med enkelt/raskt oppsett) for ytterligere å beskyttelse av sensitive personlige- og arbeids-data.

Galaxy S6 edge+ blir tilgjengelig i Norden i september 2015. Tilgjengelige lagringsmuligheter er 32 GB og 64 GB. I tillegg kommer den i en rekke farger, inkludert Gold Platinum og Black Sapphire. Norske priser for GS6 edge+ 64 GB er 8.990 NOK og for GS6 edge+ 32 GB 7.990 NOK.

Powered by Labrador CMS