Garmin fēnix 3 Sapphire

Pressemelding fra Garmin 6. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye varianter av Garmin® fēnix 3 Sapphire

Garmin presenterer to nye versjoner av fenix 3 Sapphire. Den populære GPS-multisportklokken leveres nå også som en mer klassisk klokke i sølv med brun skinnrem, og som en stilren klokke i rosegull med hvit silikonrem. Klokkene har samme smartfunksjonalitet og robuste utseende som den opprinnelige fenix 3, med en litt mer stilren og fasjonabel design.

Fenix 3 er siste generasjon GPS-multisportklokke med GPS/GLONASS-mottaker og smartfunksjonalitet. Den nye EXO GPS-antennen og de avanserte funksjonene gjør klokken til det optimale hjelpemiddelet ved multisportaktiviteter, fra avansert kondisjonstrening under løping, langrenn- og alpint, fotturer, sykling, svømming, klatring og terrengløp. Den er kompatibel med Connect IQ som gir mulighet til å laste ned tredjeparts applikasjoner og ulike programmer. Med detaljer som børstet stål, safirglass og høyoppløselig fargeskjerm kombinerer fenix 3 den kvalitetsteknologi Garmin er kjent for med et stilig design som passer likegodt ute på nye eventyr som på kontoret.