TomTom Adventurer

Pressemelding fra Tomtom 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom Adventurer: Utforsk verden!

En ny GPS-klokke for de tøffeste utedørsaktivitetene.

TomTom (TOM2) lanserer i dag TomTom Adventurer: en GPS-klokke med musikkspiller og en innebygd pulsmåler beregnet for fotturer, løping, alpint og snowboard. TomTom Adventurer har barometer, kompass og innstillinger for forskjellige idretter, som for eksempel alpinsport. Klokken har også GPS-sporing og funksjoner som tillater brukere å utforske ulike potensielle ruter på forhånd. Funksjonene er basert på TomToms globale ledererfaring i navigasjon og kartfunksjoner.

TomTom Adventurer tar alpinsporten til et helt nytt nivå. Funksjonene registrerer automatisk når du legger utfor en ny tur og deler de inn I antall “runs”. En skiløper kan med en rask titt på TomTom Adventurer få en oversikt som viser hastighet, høyde, nedstigning og skråning i sanntid. For terrengløpere eller turgåere, finnes det funksjoner som tillater brukere å finne nye løyper og turstier. Sammen med utvidet batterilevetid * og muligheten til å vise høyde, kan utøveren trygt utforske nye turer.

- I dag lanserer vi TomTom Adventurer, en brukervennlig GPS-klokke for utendørsaktiviteter som vil få frem eventyreren i oss alle. Alle som elsker friluftsliv kan enkelt få tilgang til høyteknologi som vanligvis er reservert for ekstremsportsutøvere. Med TomTom Adventurer kan alle følge sine aktiviteter og nå nye høydepunkter, sier Corinne Vigreux, co-grunnlegger og direktør for TomTom Consumer.

TomTom Adventurer har aktivitetssporing døgnet rundt og ulike innstillinger for løping, svømming, sykling og treningsstudio. Du kan se hjertefrekvensen med innebygd pulsmåler, mens den trådløse musikken gjør det morsommere å bevege seg. TomTom Adventurer er en ny sportsklokke i TomToms serie av sports- og fitnessprodukter. TomToms GPS-klokker er designet for å inspirere folk til å bevege seg mer, ved å gjøre det lettere å gå ut, bli bedre og komme i form.

TomTom Adventurer vil være tilgjengelig i oktober. Veiledende pris: 299 euro.

Powered by Labrador CMS