Sjefsutvikler og eier av Hegel, Bent Holter (helt til høyre), har besøk av HiFi Klubbens svenske butikksjefer. Foto: Christian Åkre, Hegel
Sjefsutvikler og eier av Hegel, Bent Holter (helt til høyre), har besøk av HiFi Klubbens svenske butikksjefer. Foto: Christian Åkre, Hegel

HEGEL EKSKLUSIVT HOS HIFI KLUBBEN

– Vi ser med stor glede frem til å jobbe med den absolutt ledende lydkjeden i Skandinavia, sier Bent Holter, eier og grunnlegger av Hegel.

Publisert

Fra den 15. november er Hi-Fi Klubben-kjeden eksklusiv distributør av Hegel i Skandinavia. Frem til nå har den norske hifi-produsenten selv solgt til handlere i Sverige og Danmark, samt Soundgarden-kjeden i Norge.

– Vi har lenge søkt et merke innen elektronikk som kan matche vårt utvalg avanserte høyttalere fra B&W og Dali. Det var viktig for oss at det ble et betydelig alternativ til våre eksisterende merkevarer, og vi så snart at én stjerne skilte seg ut. Hegels designfilosofi og evnen til å kombinere tradisjon med innovasjon har vært av stor betydning for oss. At Hegel samtidig er et lokalt skandinavisk merke, er bare en fordel, sier Jens Holst Larsen, produktsjef i HiFi Klubben, i en pressemelding.

Her heter det også at HiFi Klubben påtar seg garantiforpliktelser og fullt ansvar for service på produkter som tidligere er solgt i Skandinavia.

Vi så snart at én stjerne skilte seg ut

HiFi Klubben har 96 utsalgssteder i Danmark, Norge, Sverige, Nederland og Tyskland, samt nettbutikker i de samme landene. Hegel produserer integrerte, forforsterkere og effektforsterkere samt CD-spillere og D/A-omformerne, og har forhandlere i 54 land.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2019, som ble distribuert 20. november. <a href="http://www.mypaper.se/html5/customer/248/12666/?page=10" target="_blank" rel="noopener">Her kan du lese artikkelen</a> og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på <a href="https://www.elektronikkbransjen.no/historiskarkiv" target="_blank" rel="noopener">elektronikkbransjen.no/historiskarkiv</a>.
Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2019, som ble distribuert 20. november. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS