HOLMSTRÖM FORLATER NETONNET

Avtroppende NetOnNet-sjef Susanne Holmström fotografert i butikken på Liertoppen i 2019. Foto: Stian Sønsteng

Susanne Holmström går av som administrerende direktør i NetOnNet. Konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch i Komplett går midlertidig inn i rollen.

Publisert

Etter fem år i sjefsstolen i NetOnNet, forlater Susanne Holmström ved årsskiftet selskapet. Fra 1. november trer Kompletts konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch inn i rollen. Ifølge en pressemelding starter prosessen med å rekruttere Holmströms etterfølger umiddelbart. 

Under Susanne Holmströms ledelse skal NetOnNet både ha vokst og økt lønnsomheten. Fra 2018 har omsetningen økt med 25 prosent, og i 2022 omsatte selskapet for 6,6 milliarder svenske kroner, heter det i pressemeldingen. 

 

Perfekt tidspunkt 

I 2022 slo NetOnNet seg sammen med Komplett og ble dermed en del av Komplett Group, som er notert på Oslo Børs. 

Det er et perfekt tidspunkt for en ny administrerende direktør å komme om bord

– Det har vært fem fantastiske år. Sammen har vi styrket vår posisjon på både det svenske og norske markedet, og utviklet selskapet til å bli en ledende digital aktør med en moderne og effektiv omni-modell. I april i fjor gikk vi sammen med Komplett Group, og som gruppe er vi nå den ledende digitale aktøren på det nordiske markedet. Med den sterke posisjonen og vårt gode merkenavn skal NetOnNet nå fortsette å vokse og ta markedsandeler både i Sverige og Norge. Det er et perfekt tidspunkt for en ny administrerende direktør å komme om bord, sier Susanne Holmström i pressemeldingen. 

 

Sterk leder 

Konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch i Komplett. Foto: Stian Sønsteng

Jaan Ivar Semlitsch, som den 10. februar gikk inn i rollen som konsernsjef i Komplett-gruppen, med ansvar for Komplett, NetOnNet og Webhallen, uttaler dette: 

– Susanne har i løpet av sine år som administrerende direktør ledet virksomheten med suksess, og jeg vil takke henne og teamet for innsatsen med å utvikle NetOnNet til den sterke posisjonen det har i dagens marked. Susanne er en modig og sterk leder som med sitt engasjerte og klare lederskap har ledet selskapet gjennom noen utfordrende år. Susanne var også en av drivkreftene bak fusjonen mellom NetOnNet og Komplett, og har sammen med teamet spilt en svært viktig rolle for å sikre at NetOnNet har landet godt hos de nye eierne. NetOnNet er et spennende selskap med en sterk posisjon, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med selskapet og alle medarbeiderne i tiden som kommer, sier Semlitsch i pressemeldingen. 

 

Takker eierne 

Forrige uke lanserte NetOnNet en ny kommunikasjonsstrategi for å møte kundene enda tydeligere. 

– Vi er utrolig glade for at kundene våre setter pris på vårt sterke konsept og muligheten til å kjøpe hjemmeelektronikk enkelt og rimelig. NetOnNet har nå mange spennende planer fremover. Det jeg tar med meg fra disse fem årene er først og fremst alle de dyktige kollegene jeg har hatt muligheten til å jobbe med. De er NetOnNets viktigste ressurs, og jeg er utrolig glad for at jeg har hatt muligheten til å jobbe med denne smarte, dedikerte og modige gjengen. Jeg vil også benytte anledningen til å takke styret og eierne for et godt samarbeid, sier Susanne Holmström i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS