Rega Elicit-R

Pressemelding fra Mono 14. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rega Elicit-R er en ny, høyspesifisert integrert forsterker på 2 x 105 watt i 8 ohm. Rega har benyttet sin egen nyutviklede teknologi i forsterkeren og klart å kombinere meget gode lydegenskaper med høy brukerkomfort. Grunnkonstruksjonen er videreført fra suksessmodellen, Brio-R.

Linjetrinnene i forforsterkerdelen er ekstra påkostet med diskrete FET-kretser og en programmerbar, trinnvis volumkontroll for å sikre en høyest mulig lydkvalitet og samtidig ha full kontroll over utgangseffekten. Ingeniørteamet hos Rega har utviklet en ny type klasse-A-forsterker med komplementære Darlington-trinn. Denne løsningen gir en høyere virkningsgrad slik at forsterkeren ikke blir like varm som andre tilsvarende forsterkere med vanlig klasse-A-utgangstrinn.

Elicit-R har en høyt spesifisert platespillerinngang for MM-pickup for optimal lydgjengivelse fra vinylplater. En liten bryter på baksiden gir valg mellom en følsom MM-inngang og en linjeinngang, hvis man for eksempel ønsker å tilkoble en separat forforsterker for MM- eller MC-pickup eller andre typer kilder som CD-spiller eller DAC. En ekstra kraftig strømforsyning sørger for nok effektkapasitet, og bruk av polypropylen-kondensatorer bidrar til en audiofil lydgjengivelse. Fjernkontrollen passer også for de øvrige modellene i R-serien.

Nøkkelpunkter:

• Høyspesifisert integrert stereoforsterker med nyutviklet Rega-teknologi

• 2 x 105 watt RMS i 8 ohm, 2 x 162 watt RMS i 4 ohm

• Kraftig strømforsyning, polypropylen-kondensatorer i signalveiene

• Klasse-A-forsterker med Darlington-trinn gir høyere virkningsgrad

• Platespillerinngang for MM-pickup med bryter for linjenivå

• ”Tape monitor”-utgang, Solaris fjernkontrollsystem

• Kraftig og tung kabinettutførelse

• Utviklet og produsert i England

 Mål (B x H x D): 43,2 x 32,5 x 8,2 cm, vekt: 13 kg

Veiledende pris er kr. 19.000,-.

Powered by Labrador CMS