LG Cinema 3D Sound-serie

Pressemelding fra LG Electronics 6. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SOM PÅ KINO – BARE HJEMME: LGS NYE HJEMMEKINOSYSTEM MED 3D SOUND ZOOMING

LG presenterer nå oppfølgeren til fjorårets store hjemmekinosuksess. Den nye Cinema 3D Sound-serien av hjemmekinosystem har forbedret 3D-lyden ytterligere for å skape den ultimate filmopplevelsen, med en mektig surroundlyd der lyden kommer fra alle kanter og virkelig omkranser brukeren. Den nye funksjonen 3D Sound Zooming leser av hva som skjer på bildet og tilpasser lyden deretter.

– Våre nye hjemmekinosystem bygger videre på vår lydteknologi for Cinema 3D Sound og skaper en helt uovertruffen filmopplevelse hjemme i stua. Den nye Sound Zooming-funksjonen skaper en ytterligere dimensjon til filmopplevelsen, der lyden perfekt følger hendelsene i filmen, uansett om man ser action, skrekkfilm eller naturprogram, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

De nye hjemmekinosystemene med Cinema 3D Sound er et virtuellt 9.1 system der de fire surroundhøyttalerne har en ekstra høyttaler lengst opp som sprer lyden både horisontalt og vertikalt, og fyller hele rommet. De bakre høyttalerne er også trådløse for å forenkle kabling. Serien kommer i tre ulike konfigurasjoner med ulik størrelse og type satelitthøyttalere - BH9520TWN, BH9420PWN samt BH9220BWN.

Smart-TV-tjenester og overlegent 3D-bilde

I tillegg til fantastisk 3D-lyd har LGs nye hjemmekinosystem også en Blu-Ray-spiller som spiller 3D-blurayplater i Full HD 1080p, med forbedret 3D-bildekvalitet og helt nye muligheter for å stille inn dybden i 3D-bildet. Selvfølgelig er hjemmekinosystemene også fullpakket med de siste Smart-TV-funksjonene. Se på film og sport når du vil og utnytt deg av premiumtjenester slik som Viaplay, TV4 Play, Headweb, SF Anytime, LG Apps og mye mer.

Lydplanker for den designbevisste

LG lanserer også en ny serie lydplanker med smakfullt design, perfekte for et mindre hjem, eller for den som ikke vil ha surroundhøyttalere i TV-stua. Vil du ha få høyttalere, men samtidig stiller høye krav til både TV-lyd og design, er LG NB3520AN som skapt for deg. Den er på 300W og har separat trådløs subwoofer for å gi ordentlig trykk i lyden. NB3520AN har også støtte for USB-avspilling fra eksterne enheter og er Blutooth-kompatibel for enkel tilkopling med for eksempel smarttelefoner. Høyttaleren kan monteres på veggen for en lekker installasjon.

I serien lanseres også NB2520AN, en lydplanke på 80W med innebygget subwoofer for den absolutt mest minimalistiske installasjonen. De opphøyde føttene under lydplanken gjør det mulig å stille den fremfor TVen. Et flertall HDMI-innganger gjør  at alt fra Blu-Ray-spillere til spillkonsoller kan tilkoples. Modellen NB2020AN er en superslank soundbar på 40W, perfekt for den som på en enkel måte vil forbedre lyden på sin TV. Modellen kan veggmonteres under TVen for et mer estetisk tiltalende utseende.

Pris og tilgjengelighet

Cinema 3D Sound-serien BH9520 og LGs nye lydplanker finnes tilgjengelige i butikk fra og med nå. De veiledende cirkaprisene er:

BH9520TWN: 6 999 kroner inklusive moms    

BH9420PWN: 5 999 kroner inklusive moms    

BH9220BWN: 5 799 kroner inklusive moms

NB3520AN: 2 499 kroner inklusive moms    

NB2520AN: 1 999 kroner inklusive moms    

NB2020AN: 1 199 kroner inklusive moms

Powered by Labrador CMS