HTC One A9s

Pressemelding fra HTC 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC One A9s – et kunstverk for alle

Ny smarttelefon kombinerer et lekkert og robust metallchassis med fingeravtrykksleser og fantastisk kamera

HTC presenterer det nyeste medlemmet av One-serien – HTC One A9s. Med vakre polerte kanter og kurver viderefører HTC One-seriens prisvinnende presisjonsdesign, og setter en ny standard for design og materialkvalitet for smarttelefoner i prisklassen.

«Utgangspunktet for HTC One A9s var et ønske om å lage en lekker og holdbar smarttelefon, med overlegen byggekvalitet, til et kundesegment som har vært vant til plasttelefoner som føltes billige. Samtidig er One A9s en kraftig smarttelefon, med en videreutvikling av funksjonaliteten og finessene som kjennetegner One-serien, og som har gjort den så populær» forteller Lars Toft, ansvarlig for HTCs virksomhet i Norden.

Kontroll til fingerspissene

HTC One A9s beskytter dine verdifulle data, men du som eier kan aktivere den med et enkelt trykk. Under HD-skjermen på fem tommer sitter en svært rask fingeravtrykksleser, som kan registrere ditt fingeravtrykk fra sort sett alle vinkler. Fingeravtrykksleseren kan også konfigureres til å låse opp beskyttede apper låst via HTC Boost+.

I tillegg til å gi funksjoner for ekstra beskyttelse, sørger HTC Boost+ for å holde din smarttelefon i toppform, ved å fjerne midlertidige filer og informere om apper du aldri eller sjeldent bruker. Videre kan Boost+ dynamisk allokere ressurser etter behov, for å gjøre betjeningen raskere og jevnere – samtidig som man forhindrer unødvendig batteriforbruk av apper som kjører i bakgrunnen.

Med HTC Freestyle er man ikke begrenset av et låst design. Ikoner, widgets og andre elementer kan trekkes fritt rundt, grupperes og legges i overlappende lag. Man kan opprette egne linker til apper eller fjerne ikonene helt – din telefon, ditt valg.

Uforglemmelige bilder

Kamerakvaliteten har blitt en av de viktigste egenskapene for smarttelefoner. På HTC A9s sikrer et fremragende 13 megapiksels kamera på baksiden, at dine minner kan foreviges i svært høy kvalitet. Av funksjonalitet knyttet til kameraet kan man trekke fram kontinuerlige bildeserier, panoramabilder, videoklipp i Full HD 1080P-oppløsning, samt lagring i ukomprimert RAW-format med Pro Mode. I tillegg sikrer BSI-sensoren og avansert autofokus skarpe bilder i svak belysning og ved raske bevegelser.

Frontkameraet på 5 megapiksels er perfekt for å ta raske selfies, og med Auto Selfie, Voice Selfie og Live Makeup er det en lek å få fram den beste versjonen av deg hver gang. HTC One A9s leveres med ubegrenset lagringsplass i Googles Photos-skytjeneste1, slik at du kan ta bilder og videoopptak uten å være redd for å gå tom for lagringsplass. Med søkefunksjonen er det også lett å finne det du leter etter, via ansikt, sted, objekter, temaer eller manuelle søkeord.

HTC har som tradisjon å levere lydkvalitet i særklasse, og dette videreføres i One A9s. Via HTC BoomSound-profilene får din musikk de beste vilkårene for å imponere – uansett hvilke hodetelefoner du foretrekker å bruke.

Pris og tilgjengelighet

HTC One A9s med 3 gigabyte minne og 32 gigabyte lagringsplass kan kjøpes i sort hos uvalgte forhandlere i Norge fra slutten av oktober. Veiledende pris er 3 490 inklusive mva.

Powered by Labrador CMS