HTC Desire 10 Lifestyle

Pressemelding fra HTC 20. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC Desire 10 Lifestyle – forførende lyd og design

Ny smarttelefon med luksusdesign, overlegen lydkvalitet og klassens beste kameraer for de prisbevisste

HTC presenterer HTC Desire 10 Lifestyle – et nytt referansepunkt i klassen, med en fantastisk kombinasjon av gode kameraer, Hi-Res-lyd og et lekkert design inspirert av flaggskipet HTC 10.

«Vår Desire-serie har alltid vært kjennetegnet av et ungdommelig, lekkert design og en balanse mellom super ytelse og funksjonalitet. HTC Desire 10 Lifestyle markerer et stort skritt videre for serien» innleder Lars Toft, ansvarlig for HTC i Norden. Han forklarer: «Vi har latt oss inspirere av de egenskapene som gjorde HTC 10 så populær blant anmeldere og kunder. Resultatet er en Desire-modell med kamera- og lydkvalitet som flytter grensene for hva man kan forvente av en smarttelefon i denne prisklassen.»

Hi-Fi-lyd og skarpe bilder

HTC Desire 10 Lifestyle bygger på storebrors kvaliteter, og byr på 24-bit Hi-Res-lyd med HTC BoomSound, Dolby Audio og en overlegen forsterker. Uansett om du hører på musikken din gjennom stereohøyttalerne eller de medfølgende Hi-Res-hodetelefonene, er du sikret en lydkvalitet langt foran konkurrentene i klassen. Kamera med HDR-funksjon kombinerer det beste fra flere eksponeringer i ett klart bilde – uavhengig av om du bruker 13 megapiksels-kameraet på baksiden eller 5 megapiksels-kameraet i front med Auto/Voice Selfie og Live make-up.

HTC Desire 10 Lifestyle gir deg maksimal frihet, og med Freestyle er man ikke begrenset av et låst design. Ikoner, widgets og andre elementer kan fritt trekkes rundt, grupperes og legges i overlappende lag. Man kan opprette egne linker til apper eller fjerne ikonene helt – din telefon, ditt valg.

Pris og tilgjengelighet

HTC Desire 10 Lifestyle er nå tilgjengelig i sort i konfigurasjon med 3 gigabyte minne og 32 gigabyte lagringsplass viaHTC.com. Veiledende pris på det norske markedet er 3 390 kroner inklusive mva.

Flere opplysninger

•         Mål og vekt: 156,9 x 76,9 x 7,7 mm – 155 g

•         Skjerm: 5,5-tommers HD 720p Super LCD med Corning Gorilla Glass

•         Prosessor: Qualcomm Snapdragon 400, med fire kjerner på 1,6 GHz

•         Minne/lagringsplass: 3 GB/32 GB. Lagringsplassen kan utvides via microSD-minnekort på opptil 2 terabyte.

•         Batteri: 2 700 mAh

•         Operativsystem: Android 6.0 med HTC Sense

Powered by Labrador CMS