HTC Desire 626

Pressemelding fra HTC 27. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC Desire 626 kommer til Norden

HTC Desire 626 bringer HTCs populære design og siste funksjoner til et lavere prispunkt.

HTC offentliggjør nå at selskapets siste smarttelefon i mellomklassen, HTC Desire 626, kommer til Norden i løpet av tredje kvartal 2015.

- Med HTC Desire 626 bringer vi vår populære design og siste funksjoner fra toppmodellene til et lavere prispunkt. Her får du en flott, velbygd og robust smarttelefon i et design som føles lett i hånden, og med HTC Sense 7.0 kan du blant annet skreddersy smarttelefonens grensesnitt slik at den passer til deg, sier Jan Costa Thiele som er nordisk sjef for HTC.

Uttrykksfullt design i to farger

HTC Desire 626 blir lansert i et tofarget design som er utført i gjennomfarget polykarbonat. Prosessen med å gjennomfarge materialet sikrer at telefonen beholder sitt flotte utseende, selv etter lang tids bruk, og kombinasjonen av dimensjonene på 146,9 x 70,9 x 8,19 mm og en vekt på 144 gram sørger for at den både ligger og føles godt i hånden.

Skjermen på HTC Desire 626 er en HD LCD-skjerm på fem tommer, og på hver side av skjermen sitter to høyttalere som peker direkte mot brukeren og gir en virkelighetstro lydopplevelse. På baksiden sitter et 13 MP-kamera med autofokus, LED-flash og BSI-sensor, og foran er det gjort plass til et 5 MP selfie-kamera som kan retusjere selvportrettet ditt i sanntid. Videoopptak skjer i 1080p, noe som gjør videoene brukende til mer enn bare fremvisning på selve smarttelefonen.

Mulighet til å endre brukergrensesnittet

HTC Desire 626 kommer med Android 5.1 Lollipop og HTCs siste brukergrensesnitt Sense 7.0 som, akkurat som toppmodellen HTC One M9, gir deg muligheten til å gjøre smarttelefonen helt personlig. Blant annet kan du endre temaet ut ifra et av bildene du har tatt, du kan endre navigasjonsfunksjonene på bunnen av menyen til akkurat de funksjonene du ønsker og du får en masse ekstra bildefunksjoner.

HTC Desire 626 kommer med en Snapdragon 1,2 GHz Quad-Core-prosessor samt 16 GB internt minne med mulighet for å utvide med opptil 512 GB med MicroSD.

Pris og tilgjengelighet

I Norden blir HTC Desire 626 tilgjengelig i løpet av tredje kvartal i fargen Dark Grey. Pris og tilgjengelighet vil bli opplyst nærmere salgsstart.

Powered by Labrador CMS