HTC One SV

Pressemelding fra HTC 11. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC UTVIDER den kritikerroste One serien med HTC ONE SV

Superrask 4G-tilkobling forbedrer det fantastiske kameraet, og den suveren lyden videre på den prisbelønte One-serien.

HTC, en global leder innen mobil innovasjon og design, lanserer i dag den nyeste modellen i sin prisbelønte One-serie, One HTC SV. Denne nye modellen kombinerer superrask hastighet av 4G LTE, et fantastisk kamera og suveren lyd i studiokvalitet med HTC’s unike signatur design. HTC Sense ™ 4 på Android ICS ™, for de som ønsker at sine smarttelefoner skal holde tritt med deres hektiske livsstil.

"HTC One SV innleder neste generasjon av ytelse på smarttelefoner med lynraskt mobilt Internett," sier Peter Frølund, Managing Director Nordic. "Vi er glade for å fylle 4G-nettverket over hele verden med modeller som gjør at våre kunder kan nyte surfing, streaming video og Internett-radio, raskere og smidigere enn noen gang før."

Pålitelig, super-rask ytelse

Med en 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual-core prosessor, og ved å ta full nytte av den nyeste teknologien i mobilnettene, og tilbyr HTC One SW eksepsjonell ytelse, slik at høykvalitets video, spill flytende og glatt multitasking.

Gjennom integrering av Dropbox og SkyDrive går du aldri tom for plass til dokumenter, videoer, bilder og programmer, og i tillegg kan HTC One SV’s interminne utvides med microSD-kort med opptil 32 GB per kort. Takket være den nyeste NFC teknologi og Android Beam, kan du også dele innholdet ditt gjennom et enkelt "tap" på en annen NFC-aktivert telefon.

Fantastisk kamera, suveren lyd

Med HTC One SV du får samme fantastiske kamera som på andre HTC smarttelefoner i den prisbelønte One-serien. Med avanserte og smarte funksjoner som serieopptak, og evnen til å skyte og skyte i HD samtidig. Ta imponerende bilder selv under dårlige lysforhold med HTC One SV’s 5-megapiksel kamera og f/2.0 blenderåpning på hovedkameraet. Med panoramabildeopptak og 1080p videoopptak i HD, suppleres hovedkameraet perfekt med et 1,6-megapiksel frontkamera og med en f / 2,2-blenderåpning. Enten det er solnedgang eller lys i bakgrunnen, lover HTC One SV frontkamera et selvportrett du ønsker å bevare.

Med Beats Audio ™, eksklusivt tilgjengelig på smarttelefoner fra HTC, tilbyr HTC One SV suveren lyd enten du lytter til musikk, spiller spill eller ser på video. Nye HTC Sync Manager gjør også synkronisering og administrasjon av musikksamlingen enklere og sikrer at hele musikksamlingen din er like mobil som du er.

Signatur Design

Tro mot sin HTC-arv, tilbyr HTC One SV en slank design, en 4,3-tommers Super LCD2-berøringsskjerm og kommer i spennende nyanser av blått og hvitt. Utformingen av polykarbonat er solid og myk i sin form, og med matchende sølv-metallic kanter får du en eksklusiv finish.

Tilgjengelighet

HTC One SV vil være tilgjengelig for salg i Norge fra januar 2013.

Powered by Labrador CMS