Miele G 6000

Pressemelding fra Miele 29. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdensnyhet fra Miele:

Bank på og Mieles nye oppvaskmaskiner åpner

Miele har lansert G 6000, en lekker oppvaskmaskinserie som blant annet har den smarte og elegante verdensnyheten Knock2Open. Bank lett på døren to ganger og den åpnes automatisk.

I fjor lanserte Miele innbyggingsserien Generasjon 6000, selskapets mest omfattende lansering noensinne. Den er tilgjengelig i to lekre designlinjer og består av alt fra stekeovner, kombidampere, kaffemaskiner og mikrobølgeovner til koketopper og ventilatorer.

Nå kompletteres innbyggingsserien med den nye serien oppvaskmaskiner G 6000. De fullintegrerte oppvaskmaskinene er i salg og er designmessig tilpasset Generasjon 6000-serien. Du kan velge mellom CleanSteel rustfritt stål, BrilliantHvit, ObsidianSort og HavannaBrun avhengig av modell.

Smart åpning

Oppvaskmaskinene har mange smarte og brukervennlige funksjoner. Mest fremtredende er den patenterte verdensnyheten Knock2Open. Den innebærer at oppvaskmaskindøren på utvalgte modeller ikke har håndtak, og gjør at oppvaskmaskinene passer perfekt i stilrene kjøkken uten håndtak på frontene. For å åpne banker man forsiktig to ganger på døren, og den åpnes automatisk ved hjelp av den motoriserte AutoOpen-funksjonen.

Andre nyttige funksjoner er eksempelvis 3D-bestikkskuff og forbedret tallerkenstøtte i underkurven. Dette forenkler plasseringen av bestikk og servise ytterligere.

Lavt energi- og vannforbruk

G 6000-serien er dessuten svært miljøvennlig. Oppvaskmaskinene har A+++ eller A++ avhengig av modell og bruker fra kun 6,5 liter vann i programmet "Automatic". Dette skyldes blant annet den nyutviklede nedre spylearmen i stål. Den reduserer vannforbruket på grunn av en spesiell plassering av dysene som sikrer perfekt fordeling av vannet i kabinettet. Til tross for et svært lavt vannforbruk er du garantert et vaske- og tørkeresultat i absolutt toppklasse.

Funksjonen FlexiTimer med Ecostart er både miljøvennlig og kostnadsbesparende. Den gjør at du har to muligheter for utsatt starttid. Du kan velge nøyaktig tid for når maskinen skal starte, eller ønsket sluttid hvor oppvaskmaskinen selv kalkulerer nødvendig starttid. Før start kan man lese av en forbruksprognose for det valgte programmet. Når programmet er ferdig oppgis eksakte forbruksdata.

En annen nyttig og lekker funksjon på utvalgte modeller er TimeControl. Dette innebærer bruk av fire hvite lysdioder på betjeningspanelet. Lyset fra LED-pærene blir synlig på undersiden av benkeplaten. Ved oppstart tennes alle de fire lampene for å indikere start. En time før slutt slår lysdiodene seg av individuelt i intervaller på 20 minutter for å gi en indikasjon på programtiden som gjenstår.

Priser og tilgjengelighet

G 6000 har en veiledende utsalgspris fra kr 12665 inkl. mva og er i salg.

Kort om Generasjon 6000

Innbyggingsserien Generasjon 6000 er tilgjengelig i to lekre designlinjer.PureLinehar et stilrent og moderne design med utstrakt bruk av glass.ContourLinehar et tradisjonelt, klassisk og tidløst design og en større andel av rustfritt stål. I tillegg til Mieles eksisterende farger og overflater, som CleanSteel rustfritt stål og BrilliantHvit, tilbys Generasjon 6000 i de nye fargene ObsidianSort og HavannaBrun.

Generasjon 6000 har et nytt, intuitivt grensesnitt for betjening. Du kan velge mellom touch-betjening eller tradisjonelle dreiebrytere, eller en kombinasjon av de to - til sammen fire ulike betjeningsløsninger. Øverst troner den nye berøringsløsningen M Touch. Den lar deg betjene produktene som en smarttelefon eller et nettbrett via den høyoppløste TFT-fargeskjermen.

Powered by Labrador CMS