Samsung DW-BG970B

Pressemeldingfra Samsung 25. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Smart og fleksibel: Høyt trykk med Samsungs innebygde oppvaskmaskin

Samsung lanserer oppvaskmaskinen som bygges inn i kjøkkeninnredningen. Oppvasken blir ren med smarte løsninger som høytrykksvask og oppvaskbrett som kan tas ut av maskinen.

Nå kommer Samsungs oppvaskmaskiner som bygges inn og integreres med resten av kjøkkeninnredningen. I tillegg til å være energibesparende og stillegående, har toppmodellen DW-BG970B smarte løsninger som gjør det lettere å få oppvasken ren og tørr.

Høytrykksvask

Selv ikke ekstra skitne gryter eller tallerkner er en utfordring for denne maskinen. Oppvaskmaskinen har en egen intensivsone som høytrykksspyler slik at de mest skitne kopper og kar blir tatt hånd om. Høytrykksvasken aktiveres kun ved behov, på den måten vasker du ikke unødvendig hardt om det ikke trengs.

Smart oppvasksystem

Oppvaskmaskinen har tre vaskebakker som kan tas ut. Trenger man ekstra stor plass, for eksempel til å vaske en 10 liters kasserolle, går det an å fjerne to av vaskebakkene og bruke kun den nederste. Men til og med når alle de tre vaskebakkene er på plass i maskinen, er det rikelig med plass til oppvask. Den øverste vaskebakken er dessuten praktisk tilpasset til bestikk og arbeidsredskaper. Hvis du har lite oppvask, kan enkelte av vaskebakkene fjernes slik at bare halvparten av oppvaskmaskinen brukes. Da sparer du både vann og energi.

Energieffektiv tørking

Oppvasken tørkes ved hjelp av et filter som består av polymermaterialet Super Desiccan Polymer. Materialet suger bokstavelig talt bort all fukt inne i oppvaskmaskinen, som også sparer energi.

Fakta:

Oppvaskmaskinen DW-BG970B er en helintegrert modell. Den er energimerket A+++ og har et lydnivå i drift på kun 40 dB. Maskinen er i butikk i april, og anbefalt utsalgspris er 9 000 kroner. Samtidig lanseres ytterligere to modeller med noen enklere løsninger, for eksempel uten intensivsonen og høytrykksdelen, DW-BG570B, til anbefalt utsalgspris 6000 kroner og DW-BG770B til anbefalt utsalgspris 8000 kroner.

Powered by Labrador CMS